Menu

Cine poate purta un look care alungeste ochii

Cine poate purta un look care alungeste ochii – pentru ca nu tuturor ne sta bine cu ochii alungiti. De exemplu, eu am fata patrata, lucru care mie nu mi se pare ca se observa din fotografie pentru ca apelez la diferite trucuri si pozitii care ascund acest lucru. In realitate insa sunt multe alte look-uri care ma vor avantaja mai bine decat un eyeliner alungit.

Machiajul care alungeste ochii este potrivit persoanelor care au fata lunga si ingusta si au nevoie sa traga vizual de lateralele fetei. De asemenea, machiajul care alungeste ochii trebuie sa respecte cateva reguli atunci cand alegem sa il aplicam pe o persoana cu ochii departati. In caz contrar riscam sa accentuam elementele pe care ne dorim sa le corectam.

Pentru acest machiaj am folosit o crema hidratanta Aloe Light de la Hello Body peste care am aplicat Authentik Skin Foundation de la Zoeva, un fond de ten luminos, cu acoperire medie. Mi-am stilizat sprancenele cu Maybelline NY Brow Ultra Slim si le-am fixat in loc cu Brow Drama Brow Mascara. Pentru eyeliner am folosit Hyper Easy Brush Tip Liner si am imbracat genele intr-un strat generos de the Falsies lash lift de la acelasi brand ca mai devreme. Pentru accentul verde am apelat la paleta After Dark Eyeshadow Palette de la Lancome.

Am fixat toate produsele cremoase de pe ten cu Laura Mercier Translucent Powder. Pentru sculptarea fetei m-am folosit de paleta Skin Shades de la Cupio. Am iluminat zonele cele mai inalte cu High Glass Primer de la NYX Cosmetics si apoi cu Turn up the light de la Too Faced.

Am folosit creionul de buze de la Illamasqua in nuanta RAW si rujul de la MAC Powder Kiss in nuanta my tweedy. L-am aplicat si in pometi si am finalizat look-ul cu o pereche de gene false de la Mink Lashes (modelul buzette).

Puteti vedea un tutorial IGTV al intregului look aici (click).

No Comments

    Leave a Reply