Menu

Cele mai ieftine produse cosmetice incercate anul acesta

Prin liceu am descoperit eu produsele Essence. Cred ca e firesc, avem buget limitat, ne raportam doar la ceea ce primim de la parinti si atunci trebuie sa cautam variante sa ne descurcam. Nu ma machiam eu cine stie ce, dar voiam sa testez si sa detin. Cred ca e o trasatura de familie, in perioada Craciunului trecut bunica mea mi-a marturisit ca ea nu arunca lacurile de unghii expirate. Nici nu le foloseste. Dar de ce, mamaie, le pastrezi? am intrebat eu de pe fotoliu, iar ea mi-a spus ca imi place sa am multe. Vezi? Problema e de mai inainte.

Nu mai tin minte ce am incercat prima data de la Essence, un luciu de buze (pentru ca eu am prins epoca strugurelelor) sau un baton corector (ma cam luptam cu acneea, sa spun drept). Cert este ca de cate ori mergeam in parfumeria orasului meu, pierdeam cateva minute bune inspectand rafturile si facand o lista imaginara de dorinte pe care nu aveam sa o indeplinesc niciodata pentru ca nu reuseam sa strang nici macar sumele acelea micute.

Au trecut anii, am mai testat cateva lucruri de la Essence si apoi am luat o pauza pana acum doi ani cand am fost la un eveniment in Frankfurt si am vazut cum s-a schimat brandul. Cu totul!

Zilele trecute mi-am facut drum special prin DM si am aruncat un ochi la rafturile Catrice si Essence. Stiam cam care este price range-ul brandurilor asa ca m-am aventurat intr-o achizitie nu foarte mare. Am ajuns acasa si m-am machiat. Trebuie sa spun ca pentru un fond de ten de 23,99 lei am ramas chiar placut impresionata. S-a asezat frumos si a rezistat binisor destul de multe ore. A inceput sa luceasca in unele zone, dar trebuie sa fim realisti.

Pudra All About Mat Fixing compact powder o aveam si in liceu si imi placea sa cred ca era o dublura foarte ieftina pentru Make up For Ever Translucent Powder, citisem asta undeva. Inca mai cred ca este un produs foarte bun, mai ales pentru cat costa (19,99 lei).

Imi pare tare rau ca nu am luat si un fard pentru pometi, am folosit un ruj lichid pe post de produs cremos pentru imbujorare, dar nu cred ca mi-am nimerit chiar cea mai potrivita nuanta. In schimb, zona pometilor a ramas multa vreme mata datorita efectului matifiant pe care il ofera respectivul ruj lichid.

Prin urmare, iata ca si brandurile cu preturi incepand de la 10 lei au produse faine, pe care trebuie doar sa le descoperi bagandu-le in seama. Intr-o lume in care vedem branduri de top in poseta oricarei doamne sau domnisoare e de inteles de ce evitam categoria drugstore, insa nu e niciodata prea tarziu sa incerci ceva nou (si ieftin).

No Comments

    Leave a Reply