Menu

Cum arata parul meu dupa o vizita la Lucian Busuioc

Eu si parul meu avem o istorie foarte haioasa impreuna. Am schimbat multe saloane si mi-am lasat podoaba capilara pe mana multor persoane mai mult sau mai putin recomandate. Timpul a trecut, schimbarile n-au incetat sa apara si eu mi-am dat seama ca nu se mai poate: am nevoie de un hairdresser. Iar despre asta v-am povestit aici (link click).

24313340_1796404040401745_7286369782375814115_o

Dupa lungi sesiuni de browsing in care incercam sa-mi determin singura o coafura sau un tratament corect, am ajuns pe scaunul lui Lucian Busuioc pentru o discutie. I-am spus istoricul parului meu devenit portocaliu cu un an in urma si toate incercarile ulterioare de a-l salva (a ras, va dati seama). De asemenea, i-am spus ca imi iubesc blondul, dar daca el considera de cuviinta as putea renunta la el. Imi doresc foarte mult un look care sa-mi alungeasca fizionomia si – gand la gand cu bucurie – mi-a recomandat sa imi mai ridic balayage-ul si asa obtin ce-mi doresc: par blond si fata alungita. Desigur, mi-a recomandat si alte nuante mai calde si mai inchise dar cand mi-a zis ca as putea, in sfarsit, ajunge la cateva suvite mai reci aproape l-am imbratisat de fericire! Oh, de-as fi fost mai ascultatoare as fi mers din timp la un hairdresser.

Dupa ce am stabilit, in linii mari, planul Meda Petrescu a avut grija sa-mi aplice vopseaua si nuantatorul intocmai conform indicatiilor, sub atenta supraveghere a lui Lucian. De obicei sunt destul de fricoasa, dar acum am asteptat cuminte rezultatul final. Intre timp, am aflat si ce produse sunt necesare parului meu, am plecat de acolo fixata pe o masca de par de la Wella pe care trebuie sa mi-o cumpar pentru ca vreau un aspect sanatos (cine nu-si doreste?).

Dupa 3 ore de rasfat la foc automat scapasem de orice urma de aramiu sau de blond pui si de 1-2 cm de varfuri tocate. Meda mi-a coafat parul cu peria iar el parca mi-a multumit ca asa tratament generos n-a mai primit de mult.

Poate va intrebati de ce am asteptat pana acum sa va povestesc despre experienta mea? Am fost curioasa cum se comporta parul meu si mai ales nuanta acestuia una doua saptamani mai tarziu. La 10 zile si 3 spalari de la vopsire suvitele sunt inca reci, nici urma de blond pui. Ba mai mult, parca se aseaza ai bine si nu mai are aspectul de par ars de cand i-am taiat varfurile. Lucian, sa ma mai astepti, te rog!

Pentru acest procedeu am fost la salon Artist Salon & Academy de pe Iancu de Hunedoara, Bucuresti. Toate produsele folosite au fost marca Wella iar parul a fost coafat cu tool-uri GHD.

*Acest proiect este o invitatie din partea Wella Professional.

1 Comment

  • Carmen
    January 4, 2018 at 1:10 pm

Leave a Reply