Menu

Rujul rosu intr-un machiaj simplu, dar sofisticat

Rujul rosu intr-un machiaj simplu, dar sofisticat – nimic mai simplu! Pometi conturati, o linie de tus pe care o perfectionam cam 30 de minute si creionul meu rosu care nu ma lasa niciodata la greu.

Sunt sigura ca asa integreaza cele mai multe dintre noi rujul rosu intr-un machiaj. Perfect in regula, dar intr-o lume in care se critica si in acelasi timp se cauta buzele si pometii retusati chirurgical si pare ca nu ne mai diferentiaza nimic, eu propun o schimbare.

Rujul rosu este un statement chiar si doar el simplu, corect? Corect. Daca iti pui o asemenea nuanta puternica, indiferent ca vorbim despre buze carnoase sau subtirele, nu vei trece neobservata. Te incurajez sa iti pui in valoare buzele in forma lor naturala. Lasa-le subtiri daca asa sunt si daca nici nu simti ca esti complexata de ele. In acelasi timp, nu te feri de o nuanta puternica pentru zambetul tau. Iar daca ele sunt voluptoase, te incurajez la aceleasi lucruri.

Rujul rosu intr-un machiaj simplu, dar sofisticat

Rujul rosu si tenul curat

Rujul rosu si tenul curat merg mana in mana. Aplica un fond de ten pentru uniformizare, un concealer punctual pe imperfectiuni, un blush in pometi si poti ramane asa. Atata timp cat tenul arata bine, buzele vor fi usor de pus in valoare.

Desi am vorbit despre machiajul fetei, nu uita de sprancene. Un creion sau o mascara sunt mereu binevenite, plus ca iti vor incadra armonios trasaturile.

Rujul rosu si machiajul ochilor

Rujul rosu si machiajul ochilor sunt definitia pentru less is more, daca ma intrebi pe mine. Nu cred ca e gresit sa ai un machiaj mai intens, dar trebuie sa fie acompaniat de o atitudine pe masura. Pentru mine e suficient sa sar cu totul peste machiajul ochilor, uneori chiar si peste mascara si sa las rujul rosu sa iasa in evidenta. Poate la inceput vei simti ca lipseste ceva, dar cu timpul te vei obisnui.

E un alt standard de frumusete, diferit de actualitate. Unul in care less is more exista cu adevarat, unul in care poti realiza un machiaj complet din 5 produse si in 5 minute aratand sofisticat in acelasi timp. Vezi care e trendul si incearca sa mergi contra lui. Uneori poti surprinde placut.

Denisa S.

No Comments

    Leave a Reply