Menu

Machiaj de banchet – caror reguli se supune?

Sunt intrebata des ce recomandare de machiaj de banchet as avea sa ofer fiind make-up artist si, mai ales, avand un canal de youtube cu tutoriale. Nu pot si nu vreau sa mint, sunt surprinsa de fiecare data cand primesc asemenea mesaje avand in vedere cumulul de materiale in acest sens peste tot pe internet dar si faptul ca uneori avem senzatia ca regulile sunt atat de stricte in toate contextele vitetii noastre. Nu exista machiaj de banchet specific, machiaj de cununie, machiaj de botez, machiaj de majorat, machiaj de revelion – toate aceste evenimente au o eticheta, un dress code – daca vreti – in functie de care puteti alege un tip de machiaj – atentie – care vi se potriveste.

Ca sa ma intorc la topicul discutiei noastre si anume machiajul de banchet, am putea aprecia ca, in general, banchetul de final de scoala generala, liceu, facultate sau alt ciclu de acest gen are un cod elegant pentru tinuta. In acest sens, liniile unui machiaj sunt foarte simple: la toc inalt se potriveste un machiaj intens – fie accentuam ochii, fie accentuam buzele, dar din nou, nu este o regula, un look de “printesa” poate fi la fel de frumos si de potrivit contextului (apropo de ultimele evenimente din regat). Tocul inalt (peste 5cm) este destinat exclusiv outfitului de seara, incercati sa il evitati ziua atat din motive de ordin estetic cat si din motive de comfort si functionalitate.

Va spuneam ca machiajul intens poate avea mai multe directi. Cea mai simpla dintre toate este rujul rosu si un look curat, simplu, completat de gene false. In cazul in care va doriti un machiaj cu accent pe pleoape, va invit mai jos sa urmariti un tutorial in acest sens.

Mai sunt multe de spus pe acest subiect insa ne vom revedea. Atat pe youtube cat si aici.

No Comments

    Leave a Reply