Menu

Nomasvello – dupa 6 sedinte de epilare definitiva cu IPL

Tratamentul meu de epilare definitiva a inceput in primavara anului 2017, dar la 7 luni de la prima sedinta m-am decis sa nu mai continui procedura.

Pe tot parcursul sedintelor pe care le-am facut am fost incantata de acest tratament si chiar l-am promovat cu drag in online si am aflat, de la voi, ca o parte v-ati dus in diferite centre din Bucuresti pentru acest tratament, unele veniti chiar lunar din provincie. M-am bucurat sa constat ca mi-ati luat recomandarea in serios dar in acelasi timp a reprezentat si o mare responsabilitate pe umerii mei. Dupa primele doua sedinte am scris chiar un articol despre parerea mea, va invit sa il cititi aici (click). Acum lucrurile s-au schimbat.


Am decis sa urmez 12 sedinte de epilare definitiva (asadar tratamentul complet) pe linia abdomenului (unde firele de par sunt mai deschise la culoare si mai subtiri) si in zona inghinala (unde firele sunt negre si mult mai groase). Pielea mea este, de asemenea, deschisa la culoare asa ca ma pot declara un candidat bun pentru zona inghinala dar nu si pentru linia abdomenului.

Timp de 7 sedinte am fost foarte incantata de procedura, motiv pentru care am postat cate ceva despre Nomasvello cu fiecare vizita in cabinet. In Noiembrie – Decembrie, in urma unei vizite de control la medic, am constatat ca am luat un virus care imi afecta pielea si, prin urmare, a trebuit sa fac o pauza in cadrul tratamentului. Virusul nu a aparut ca urmare a procedurii, stati linistite, este strans legat de sistemul meu imunitar slab. Zis si facut, am luat o pauza si am instiintat fetele de la Nomasvello.

Trebuie sa mentionez ca ultima sedinta de epilare definitiva a fost la inceputul lui Octombrie si urma sa merg din nou pe 12 Noiembrie (la 12 zile dupa momentul detectarii virusului) – deja sedintele mele nu mai erau lunare ci la 5-6 saptamani. Dupa cum am precizat mai sus, am decis sa iau o pauza si am sarit peste data de 12 Noiembrie. Incepand cu luna Decembrie am observat cum firele mele de par se ingrosau din ce in ce mai mult si cresteau la fel de repede ca si cum nu mi-as fi facut niciun fel de interventie (in zona inghinala). Linia abdomenului, despre care mi s-a spus la inceput ca nu voi avea rezultate, are de doua ori mai putine fire de par si cresc mult mai greu. Daca in timpul sedintelor de epilare definitiva ma epilam de 2 ori pe luna, acum ma epilam de 6 ori (si niciodata pe linia abdomenului, pe mine nu ma deranjeaza 5-6 fire de par in zona respectiva).

Concluzia mea este ca tratamentul a functionat doar in perioada in care mergeam regulat si cum am facut chiar si cea mai mica pauza (mentionez ca a trecut doar o luna din cele 3 luni de pauza recomandate) firele de par si-au reluat cursul natural de crestere. Trebuie sa-i dau Cezarului ce-i al Cezarului si sa va spun ca am si zone in care s-a imputinat insa rezultatul este departe de a fi multumitor.

In concluzie, sunt putin dezamagita de tratamentul de epilare definitiva cu IPL, in schimb serviciile Nomasvello sunt foarte bune si m-as duce cu drag pentru alte proceduri. Daca voi v-ati ales deja un pachet si il puteti duce pana la capat, va sfatuiesc sa o faceti pentru ca, cine stie, poate dupa 12 sedinte rezultatele sunt altele insa eu mi-am pierdut increderea in IPL. Nu mi-am pierdut speranta, intr-o zi o sa scap de toate firele de par nedorite pentru ca metode mai sunt, cum ar fi, de exemplu, laserul.

1 Comment

 • Alina
  May 2, 2019 at 3:05 pm

  Buna Denisa,
  Imi place mult ce ai scris si imi pare rau pentru experienta neplacuta.
  Pana la urma fiecare incearca sa ofere un produs sau serviciu din care sa scoata un profit.
  Nu se potriveste in fiecare caz. La fel a fost si la mine, fapt ce m-a determinat sa raman la ceara de epilat de unica folosinta.
  Te voi citi mereu cu placere 🙂

  Reply

Leave a Reply