Menu

Hairdresser – este important sau nu? // Lucian Busuioc

Luni am programare la Lucian Busuioc si, sincer, abia astept! Era si timpul ca un hairdresser de renume sa repare greselile din ultimul an pe care le-am facut parului meu. Daca nu stiti despre ce vorbesc, am sa va explic:

In Ianuarie 2017 am avut o stare fluctuanta si mi-am zis ca e timpul sa fac o schimbare. Ca orice fata indecisa si comoda am hotarat ca aceasta schimbare sa fie la nivelul parului. La momentul acela nu aveam un stilist care se ocupa de mine si nici incredere sa merg la cineva n-aveam. Mi-am zis: as putea sa-mi fac singura niste suvite! Am un kit detaliat, ce poate merge greu? Va spun doar ca la finalul zilei suvitele mele erau mult mai mari si portocalii – m-am intitulat o portocala cu picioare. Am incercat sa ma repar a doua zi insa tot pe mana unui stilist am ajuns.

Diferenta intre un vopsit sau o tunsoare chic care iti fura privirea o face hairdresser-ul. Stilistul stie sa se ocupe de nevoile parului tau si de dorintele tale astfel incat sa pleci multumita de acolo. V-am spus ca luni am programare la Lucian Busuioc, un om cu istorie in spate. El a castigat in 2012 “People’s Choice Award” in sectiunea de culoare a concursului international Wella Trend Vision Award (de la Madrid) iar anul acesta a fost premiat pentru viziunea in tunsoare si culoare (Visionary Award for Cut & Color) de la Londra. Cu un asa renume abia astept sa ma asez pe scaun si sa ma consult cu el. De obicei gasesc o poza care imi place si decid singura coafura pe care mi-o doresc insa, avand in vedere cunostintele lui Lucian Busuioc, as vrea sa ma bucur de beneficiile de a avea un hairdresser recunoscut la talie internationala.

Alternative Hair Show 2017 _Visionary Award_ABH_4

Salonul in care se va intampla magia este ARTIST Salon & Academy din Bucuresti, un loc dedicat frumusetii si rasfatului. Arata foarte primitor, abia astept sa ma bucur si de serviciile lor. Si daca tot vorbim despre asta, Lucian va folosi produse Wella din gama Fusion. Sunt curioasa de felul in care va arata parul meu pentru ca saptamana trecuta vorbeam cu un fost model si imi spunea ca de cativa ani nu mai foloseste altceva. A lucrat cu Lucian iar el i-a explicat importanta produselor potrivite, mai ales atunci cand folosesti tool-uri de par cu caldura. In materie de gadgeturi voi lua contact cu gama GHD, un brand relativ nou pe piata dar foarte elegant. Am vazut un uscator de par pentru calatorii (off topic) si acum sunt curioasa si de restul ustensilelor.

Artist-Salon-3

V-am dat toate argumentele pentru care eu m-am decis sa merg la un hairdresser recunoscut asa cum este Lucian Busuioc. Mai multe am sa va spun dupa interventie.

V-am intrebat si pe Instagram ce recomandare mi-ati da pentru o schimbare de look si ati raspuns in numar foarte mare. Va multumesc pentru asta si sa stiti ca am sa merg cu toate ideile voastre si am sa intreb ce mi se potriveste.

1 Comment

  • […] Eu si parul meu avem o istorie foarte haioasa impreuna. Am schimbat multe saloane si mi-am lasat podoaba capilara pe mana multor persoane mai mult sau mai putin recomandate. Timpul a trecut, schimbarile n-au incetat sa apara si eu mi-am dat seama ca nu se mai poate: am nevoie de un hairdresser. Iar despre asta v-am povestit aici (link click). […]

    Reply

Leave a Reply