Menu

Maybelline || Master CAMO – correct, conceal, highlight

Master CAMO de la Maybelline este un produs 3 in 1: corecteaza diferentele de culoare, camufleaza imperfectiunile si ilumineaza in mod natural tenul. Today it’s all about a flawless face.

In zilele noastre e foarte usor sa ne pierdem in produse de diferite feluri care promit acelasi lucru: un ten ca de portelan. De ce? Pentru ca piata este foarte ofertanta si avem posibilitatea de a alege din zeci de produse de la diferite branduri. Nu stiu tu cum preferi, dar pentru mine chiar si produsele care nu sunt destinate sa fie multi-task ajung cumva sa fie folosite in mult mai multe scopuri. Am un dulap intreg de cosmetice, pe langa kit-ul meu de make-up artist, si cu toate acestea imi realizez machiajul de zi cu zi cu foarte putine dintre ele.

Master CAMO || Maybelline

Kit-ul de corectie Master CAMO de la Maybelline este un produs recent aparut si cu toate acestea am doua palete in kit-ul de make-up si una pe care o folosesc doar pentru mine. Desi initial eram destul de reticenta cand am vazut produsul, curiozitatea era totusi mare. Nu vreau sa te plictisesc cu detalierea pasilor, am pregatit mai jos un tutorial explicativ. Pe scurt, verde si galben corecteaza diferentele de culoare, urmatoarele doua nuante sunt corectoare pentru imperfectiuni iar ultimele doua pastilute din dreapta sunt iluminatoare.

Ca si grad de acoperire am fost foarte multumita sa vad ca roseata nu trece de verde iar cearcanele raman camuflate pana la demachiere. Rezistenta este buna, am purtat corectorul mai bine de 6 ore si nu s-a strans, ba chiar s-a asezat uniform pe ten. Tin sa precizez ca performanta produsului tine mult si de felul in care este pregatit tenul pentru machiaj. Stii doar: demachiere, tonifiere, hidratare, primer si toate cele. Ar putea parea un proces lung si poate vei tinde sa sari peste un pas dar daca vrei si tu look-ul acela flawless pe care il vezi in reviste mai bine urmezi reteta.

Este important sa alegi paleta de corectoare in functie de tenul tau. Ea se gaseste in doua nuante: 01 si 02 si costa in jur de 60 de lei. Daca n-ai gasit pana acum un produs asemanator care sa te multumeasca ai putea incerca Master CAMO de la Maybelline. Daca ai incercat deja produsul, sunt curioasa cum ti se pare!

Mai jos te invit sa urmaresti tutorialul video.

master camo denisasimam

master camo denisasimam

***Acest video face parte din campania #MasterCamo.

No Comments

    Leave a Reply