Menu

ORIFLAME Milk and Honey Moisturizer || review

Desi am luat contact cu crema Milk and Honey acum cateva luni, cremele de la Oriflame le stiu si le folosesc inca din scoala generala (adica de acum mai bine de 8 ani). Eram consultant Oriflame pe vremea aceea; cine se ocupa cu acest lucru stie ca rareori te poti abtine de la testat produse noi constant.


Milk and Honey GOLD Moisturizer

Milk and Honey Gold reprezinta, pentru mine, etalonul cremelor de corp Oriflame: de la ambalajul mereu acelasi dar cumva constant inovator si pana la textura lejera si extrem de hidratanta. Chiar daca sunt genul de persoana care se lasa des furata de ambalajele jucause si mereu diferite, atunci cand vreau sa merg la sigur cu un produs, fara batai de cap si fara riscuri, apelez mereu la un brand care stiu ca are o formula constanta. Din punctul acesta de vedere, Milk and Honey se incadreaza in descrierea de mai sus.

Cantitatea este foarte generoasa, textura este usoara, aluneca si intra repede in piele. Ce mai, un adevarat rasfat dupa dus si o atmosfera potrivita pentru somn. Partea buna e ca avand extracte din lapte si din miere este produsul potrivit pentru dupa epilare: calmeaza pielea.

N-as vrea sa va retin foarte mult, clipul de mai jos este un review video cat se poate de sincer al acestui produs. Exista o serie intreaga de astfel de clipuri, va invit sa le vedeti si voi!

1 Comment

  • Maria
    May 15, 2017 at 9:30 pm

    foarte buna crema, si eu o folosesc mereu.

    Reply

Leave a Reply