In dimineata aceasta am mancat din nou un iaurt grecesc, cereale, cateva rondele de banana si o mana de coacaze. Nu avea sens sa mai scriu un articol pe tema aceasta pentru ca pur si simplu am repetat micul dejun de acum cateva zile despre care puteti citi mai multe aici (click). In schimb, am decis sa va arat o gustare simpla si rapida pe care am preparat-o zilele trecute si care a fost delicioasa!
Cred ca am vazut o poza similara pe Pinterest insa drept sa va spun nu am urmat reteta de acolo. Aveti nevoie de o tava cu forme pentru briose. Am folosit 2 lipii pentru 6 portii pe care le-am taiat ochiometric egal si le-am asezat cu grija (sa nu se rupa) in tava. Mai departe, am fiert niste brocoli si cativa baby carrots, timp in care am taiat in bucati mici 5-6 ciuperci de marime medie, un ardei gras si cateva cubulete de cascaval. Dupa ce legumele puse la fiert au fost gata am inceput sa distribui totul in formele din tava iar la final am adaugat cubuletele de cascaval pentru ca atunci cand se topeau voiam sa fie ca un topping care sa tina totul in loc.
A post shared by D E N I S A • S I M A (@denisasimam) on
Aceasta gustare nu a stat la cuptor mai mult de 10 minute, timp in care legumele s-au copt, lipia s-a intarit iar cascavalul s-a topit frumos si simetric. La final mi-am dat seama ca am uitat complet de condimente asa ca putem spune ca a fost o reteta mai dietetica insa a doua oara as adauga cateva mirodenii pentru gust si miros.
Cum vi se pare?
No Comments