Menu

Fondul de ten Lancôme Miracle Cushion

Lancôme Miracle Cushion este un fond de ten lichid cu burete pe care îl testez de câteva zile. L-am primit pe 20 Aprilie, la evenimentul Lancôme în cadrul căruia a fost anunțat Alex Abagiu, Make-up Artist Național Lancôme. Îi urmăresc proiectele dar și sfaturile cât pot în online, mă uimește parcursul lui profesional și nu mă surprinde deloc schimbarea pe care a făcut-o.

Revenind la fond de ten, știam foarte puține despre produsele de acest gen și eram curioasă să încerc unul. Conceptul de cushion foundation este inspirat din produsele Asiatice.

Lancôme Miracle Cushion: ce spun producătorii

Suntem față în față cu o nouă revoluție – un fond de ten lichid cu tampon (cushion). În sfârșit, un fond de ten pe care îl poți lua peste tot. Tamponul dozează foarte bine cantitatea de produs pentru o aplicare ușoară și un finish luminos, natural și fresh în câteva secunde. Formula ușoară și revigorantă are beneficii de hidratare și iluminare disponibile în 11 nuanțe. 

IMG_0814

Lancôme Miracle Cushion: părerea mea

Îmi place foarte mult ambalajul: este cu adevărat un fond de ten pe care îl poți lua peste tot. Are o oglindă mare și suficientă pentru folosirea produsului oriunde ai fi. Aplicatorul este destul de mare pentru a facilita aplicarea și are o bantă elegantă, pe care este inscripționat numele brandului, care te ajută să ții burețelul pe degete. Fondul de ten și aplicatorul sunt despărțite, astfel după folosire burețelul murdar nu interacționează nicicum până la spălare.

Într-adevăr, produsul este foarte hidratant iar formula este foarte lejeră. Inițial aș fi spus că este potrivit pentru cineva fără imperfecțiuni dar după câteva folosiri a ajuns să-mi placă mult. Acoperirea este medie dar pentru mine este suficientă să-mi uniformizeze roșeața și urmele de la diferite coșuri.

Eu am nuanța 01 Pure Porcelain, prima nuanță și mi se potrivește binișor. Îmi place că varianta pe care o am eu nu are subton roz, ci galben. Rezistența este bună, eu l-am purtat chiar și o zi întreagă și nu a migrat nicicum. Desigur, poate să lucească destul de mult, în funcție de crema pe care o folosiți. Eu am una cu SPF 50 așa că lucesc destul de rău pe parcursul unei zile și port mereu pudră în geantă.

Dacă vreți să vedeți aplicarea live a acestui produs vă invit să urmăriți acest clip.

Fondul de ten Lancôme Miracle Cushion este disponibil în magazinele Sephora (și online) și costă în jur de 200 lei.

Voi sunteți curioase de Lancôme Miracle Cushion sau de un fond de ten cushion, în general?

IMG_0813 IMG_0808

2 Comments

 • Lory's Blog
  May 30, 2016 at 8:04 pm

  Ce poze frumoase! 🙂
  Sunt curioasa de un astfel de fond de ten, insa Lancome are un pret cam mare.

  Reply
 • […] Fondul de ten Miracle Cushion de la Lancôme. Un review detaliat găsiți aici. Pe scurt: acoperire medie, ambalaj elegant și potrivit pentru geantă, finish natural, […]

  Reply

Leave a Reply