Menu

About Me

Life is where passion is.

Mă las mângâiată de soarele cald de vară, mă ascund în propriile mele gânduri și mă exprim prin câteva cuvinte, fotografii și multe, multe culori. Acest blog este spațiul meu personal pe care am decis să îl fac public și să împărtășesc cu voi toate lucrurile pe care le știu și pe care le aflu pe măsură ce cresc.

Mi-am descoperit plăcerea de a scrie prin școala generală iar pasiunea pentru machiaj în liceu. Ușor, ușor am ajuns să le îmbin iar acum îmi petrec mare parte din timpul liber făcând poze, scriind, schițănd idei, filmând și vorbind cu voi.

Sunt pasionată de ceea ce fac, simt că de aici îmi vine o mare sursă de energie și nu mă gândesc cum s-ar mai desfășura o zi din viața mea fără acest blog sau canal de youtube. Sunt recunoscătoare pentru fiecare vizită a blogului pentru că fără voi, cele care sunteți la curent cu materialele mele, eu nu aș mai putea crește așa cum îmi doresc.

2 Comments

 • Luminita Vintila
  August 10, 2018 at 10:44 am

  Salut, Denisa
  N-am stiut de tine si de blogul tau pana aseara, cand am dat de el din intamplare. Am ramas cu gura cascata de cunostintele tale in materie, si vrajita de pasiunea cu care dai explicatii. Nu prea m-a preocupat machiajul pentru ca eu cred ca tineretea ofera suficienta fumusete, si fara machiaj. Dar asta e o filozofie a generatiei mele, cazuta evident in desuetudine de vreo 20 de ani incoace. Deci, cum deja am ajuns la varsta la care a devenit necesara o infrumusetare a aspectului, te asigur ca-mi vei fi coach de-acum incolo. In septembrie am o nunta si o sa caut prin postarile tale ceva potrivit. Ceea ce im iplace in mod deosebit esta ca machiajele sugerate de tine sunt foarte mult spre natural. Nu e nimic exagerat sau cu prea mult “stil”.
  Iti doresc mult succes si poate reusesti, de ce nu, sa-ti faci si o cariera cumva din asta.
  Am uitat sa-ti spun ca am 55 de ani 🙂 . Poti sa ma cauti pe FB, daca esti curioasa sa stii cum arat. Ma cheama Luminita Vintila si am o poza cu doua codite impletite si capul un pic intr-o parte (sunt sigura ca sunt o multime cu numele asta pe FB) .

  Reply
  • Denisa Sima M.
   April 14, 2019 at 5:27 pm

   Buna, Luminita!
   Imi pare foarte rau ca am dat de comentariul tau tocmai acum, la atatea luni distanta, dar sper ca ai avut parte de o petrecere frumoasa in septembrie si ca toate sunt bune!
   Multumesc frumos pentru apreciere!
   Iti doresc o zi frumoasa!

   Reply

Leave a Reply