Menu

Cum am scapat de celulita / experienta mea cu Velashape

Cum am scapat de celulita? Cu Velashape. Si poate pare o reclama frumos ambalata, dar in realitate nu este. Eu am facut Velashape la Clinica Yiara in Otopeni si recomand cu caldura aceasta locatie, dar voi puteti alege sa mergeti in orice alta clinica pentru aceasta procedura.

Celulita este o afectiune a pielii considerata inestetica de catre doamne si domnisoare. Ea nu are o motivatie stricta pentru care apare, ci depinde de stilul de viata, varsta, genetica si lista poate continua.

Biologic vorbind, celulita este reprezentata la exterior de aspectul de coaja de portocala. La interior vorbim despre celulele adipoase care odata ce se maresc imping in tesutul conjunctiv si astfel capatam acea textura pe piele. Femeile se confrunta mai des cu aceasta situatie pentru ca femeile au mai multe celule adipoase, se pare.

Am scapat de celulita intr-o cantitate mai mica facand sport, consumand mai multa apa si fiind mai atenta la felul si cantitatea de mancare pe care o asimilam. Practic, un stil de viata sanatos conteaza. Totusi, e de notat ca pana si antrenorii de fitness sustin ca nu scapam niciodata de celulita cu adevarat, indiferent cat sport faci sau cata apa bei.

Prin urmare cred ca intelegeti de ce am ales in final sa merg la Velashape. Dupa o vizita la clinica, fetele de la Yiara mi-au recomandat 6 sedinte de Velashape si 6 sedinte de drenaj limfatic. Zis si facut, am urmat indicatiile si am facut tot ce mi-au sugerat ele.

Aparatul are un capat cu care se trece peste piele si care imbunatateste fluxul sanguin si limfatic, favorizeaza dezlipirea tesuturilor cutanate si subcutanate. Acest lucru atrage dupa sine netezirea pielii si disparitia pe cat posibil acelui aspect de coaja de portocala.

Sedintele de Velashape nu sunt dureroase, insa nu as spune ca sunt lipsite de disconfort. Eu sunt o persoana care se invineteste usor, prin urmare dupa fiecare sedinte gaseam cate o vanataie superficiala pe picioare. A fost un pret mic pentru o vara intreaga fara celulita. Chiar si prietenele mele au observat si mi-au spus acest lucru.

Velashape este o procedura in urma careia am vazut rezultate si s-au si mentinut cateva luni. In teorie ar trebui sa le fi putut mentine si acum daca m-as fi tinut de un stil de viata sanatos, insa nu am facut tocmai asta.

In incheierea articolului as vrea sa va reamintesc ca eu am fost la Clinica Yiara in Otopeni si acolo merg pentru orice procedura similara. Experienta mea cu Velashape este din primavara 2018 iar rezultatele s-au mentinut pe tot parcursul anului respectiv.

In prezent clinica are pachete promotionale pentru aceasta procedura, insa puteti consulta siteul www.yiara.ro pentru orice nelamurire.

No Comments

    Leave a Reply