Home 23 LESSONS BY 23 #4 Ai rabdare ca urmeaza sa se intample

#4 Ai rabdare ca urmeaza sa se intample

written by Denisa Sima M. May 1, 2018
rabdare

Ai rabdare ca urmeaza sa se intample este sfatul pe care mi-l dau de cate ori raman fara rabdare, de cate ori se intampla ceva rau si imi tot repet ca nu meritam si revizuiesc toate activitatile recente pentru a vedea unde am esuat si pentru ce anume platesc. Mi se pare ca rabdarea este o virtute pe care nu toti o avem si pe care atunci cand o stapanim ne depasim cu adevarat limitele. Rabdarea vine greu de fiecare data si mereu aduce dupa sine doar lucruri bune pe termen scurt sau lung. Nu s-a stricat nimic avand rabdare …poate doar mancarea, haha!

Nu am 50 de ani ca sa vorbesc din intelepciunea conflictelor sau a situatiilor limita pe care le-am trait in viata mea, am 24 de ani si cred ca am luat unele lucruri in piept cu o maturitate mai mare decat a celor de varsta mea. Am trecut prin situatii care pareau prapastii la momentul respectiv, am transpirat asteptand un raspuns care desi nu mi-a schimbat radical viata mi-a schimbat perspectiva mult. La inceput am fost stangace si imi amintesc cum dadeam ture prin casa si targuindu-ma cu timpul. Oricat as fi plans, oricate lucruri as fi promis sortii si oricat as fi analizat un subiect in mintea mea tot timpul a reparat lucrurile.

Nici acum nu sunt cea mai rabdatoare persoana din lume, dar am invatat ca ce e menit sa fie, o sa fie si azi, si maine, si peste 10 ani. Ai rabdare si lasa lucrurile sa se intample. Daca ai incredere intr-o persoana, intr-o situatie sau intr-un lucru fii sigura ca o sa fie intocmai. Ai doar rabdare.

YOU MAY ALSO LIKE

1 comment

Steluta Marcu July 9, 2018 at 9:44 pm

Ai mare dreptate, am observat si eu ca am avut doar de castigat atunci cand am avut rabdare, desi stau cam rau la capitolul acesta.

Reply

Leave a Comment

All for Joomla All for Webmasters