Menu

Tattoo Brow de la Maybelline NY | Vopseaua de sprancene

Am visat la un tattoo brow pe care sa mi-l fac singura acasa de cand mi-am vazut sprancenele vopsite pentru prima data la brow bar-ul din Afi Cotroceni. Sunt dimineti in care nu am 30 de minute dedicate machiajului si trebuie sa ma descurc cu vreo 10. Nu-mi permit sa urmez toata rutina asa ca prioritizez: nu renunt niciodata la fond de ten si pudra dar peste concealer sar, stiu ca in toate cazurile folosesc cel putin o mascara de sprancene pe care, din lipsa de timp, o aplic si pe gene si asa ma incadrez sa-mi conturez putin fata (pentru ca am o forma patrata si mare, usor de vazut din avion) si neaparat aplic iluminator (guilty pleasure). Rujul se aplica mereu in lift, la volan sau in taxi. Singura metoda prin care reusesc sa-mi aplic blush si poate un ruj mai pretentios ar fi sa renunt la unul dintre pasii de mai sus si pana acum am reusit sa renunt la sprancene dar doar cateva zile dupa ce le-am vopsit la salon. Intre timp am descoperit Tatto Brow de la Maybelline NY, am vazut un tutorial de folosire si am trecut la fapte – aveti si voi mai jos video-ul meu demonstrativ, cu before si after.

Ce trebuie sa stiti voi despre Tattoo Brow de la Maybelline

  • este un produs dedicat stilizarii sprancenelor; o vopsea care se aplica acasa direct din tub, cu pensula din dotare;
  • produsul se aplica in forma dorita, se lasa intre 20 de minute si 2 ore (poti sa si dormi cu el peste noapte) pentru  o rezistenta de minim o zi si maxim 3 zile;
  • dupa aplicare nu mai este nevoie de mascara, creion sau gel.
  • tattoo brow este disponibil in 3 nuante: light brown, medium brown si dark brown;
  • se gaseste atat online (emag) cat si in magazinele fizice (dm, supermarketuri, magazine dedicate Maybelline) si costa 57 lei.

denisasimam-tattoo-brow

No Comments

    Leave a Reply