Menu

Rezultatele procedeului de epilare definitiva la Nomasvello dupa 2 sedinte

Conceptul de epilare definitiva a ajuns la urechile mele undeva prin clasa a XI-a sau a XII-a. Imi amintesc ca imi doream foarte mult ca la un moment dat sa incerc si eu acest procedeu pe picioare. Abia se lansasera aparatele de epilare cu IPL pentru acasa iar eu urmaream preturi, reduceri, oferte sau chiar concursuri. Acum, uitandu-ma in urma, imi pare bine ca nu m-am grabit sa fac vreo achizitie pentru ca nu cred ca as fi avut rabdare sa folosesc aparatul pe mine.

Timpul a trecut iar serviciul de epilare definitiva a evoluat, s-a raspandit tot mai mult si a devenit din ce in ce mai accesibil. Iti spuneam pe Instagram si pe Facebook (daca nu ma urmaresti acolo atunci click pe linkuri!) ca am avut pana acum doua sedinte de epilare definitiva la Nomasvello Victoriei. Zonele pe care am ales eu sa le “rezolv” sunt abdomen si inghinal. Ma saturasem si de linia aceea care traverseaza centrul abdomenului si ma saturasem si de epilarea constanta din zona bikini-ului atunci cand merg la plaja.

Asa cum probabil stii din online, candidatul ideal pentru un rezultat bun este firul de par gros si negru si pielea foarte deschisa la culoare. Zona inghinala este o potrivire foarte buna la mine insa abdomenul nu. Tocmai de aceea am insistat cu zonele acestea pentru ca sunt curioasa de rezultat in ambele cazuri.

Cum decurge toata sedinta? Te intinzi, ti se da o pereche de ochelari care sa te protejeze de pulsatiile de lumina iar domnisoara de la salon incepe procedeul. Zona pe care urmeaza sa aplice pulsatiile de lumina este intai racita cu o punga cu gheata ca sa amorteasca pielea si durerea sa fie cat mai mica.

Doare? Da, doare putin. De ce? Sa iti spun de la inceput: cu cat firul tau de par este mai deschis la culoare cu atat pulsatiile de lumina trebuie sa fie la un nivel mai ridicat pentru a arde radacina firului de par. Cu cat firul de par este mai inchis la culoare cu atat vei resimti mai tare pulsatiile de lumina. Daca pe abdomen nu simt aproape nimic (iar domnisoara tot creste nivelul), in zona inghinala mai tin respiratia din cand in cand (iar domnisoara scade nivelul de data aceasta).

Ce rezultate am avut pana acum? Sincera sa fiu, sunt multumita momentan. Pe abdomen inca imi mai creste par dar tot mai putin, tinand cont de faptul ca nu este deloc candidat ideal aceasta zona. In zona inghinala s-a redus deja cu o treime pilozitatea. Asa, ca idee, am folosit lama o singura data intre aceste doua sedinte (care au fost la interval de o luna). Gandeste-te ca eu ma epilez de ani de zile cu lama in zona aceea, asadar firul de par s-a indesit si ingrosat foarte mult.

O sa te tin la curent cu schimbarile care intervin pe parcurs. Mai am intre 8 si 10 sedinte de facut, adica un an de aici inainte trebuie sa ma tin de procedeul de epilare definitiva si cu putin noroc poate scap de problema aceasta. Daca vrei sa consulti si tu lista de preturi si zone pe care le poti “rezolva” la Nomasvello Victoriei te invit pe site (click).

5 Comments

 • Simona
  July 17, 2017 at 10:12 pm

  Heloooo! Denisa, cum mai merge epilarea? Ma tot bate gandul sa merg si eu pe la Nomasvello pentru o epilare definitiva si mi-ar prinde bine un update de la tine. Pupsii :*

  Reply
  • Denisa Sima M.
   July 18, 2017 at 10:46 am

   Hello!
   Bai, merge foarte bine! Ieri am fost si la prima sedinta de epilare cu ipl pentru picioare si o sa scriu un articol update cat de curand 😀
   Te pup!

   Reply
 • Lhas
  September 26, 2017 at 1:42 pm

  La prima sedinta mergi epilata sau cum se procedeaza?

  Reply
  • Denisa Sima M.
   September 26, 2017 at 11:08 pm

   Poti merge oricum pentru ca daca e prea lung, il vor ajusta ele, daca esti epilata vor folosi gel.

   Reply
 • […] Rezultatele procedeului de epilare definitiva la Nomasvello dupa 2 sedinte […]

  Reply

Leave a Reply