Home BEAUTY MAC Trends SS17 || Noile colectii in editie limitata sunt must have

MAC Trends SS17 || Noile colectii in editie limitata sunt must have

written by Denisa Sima M. March 13, 2017
mac trends denisasimam

Zilele trecute s-au prezentat M.A.C. Trends pentru primavara/ vara 2017 si odata cu acest eveniment am luat contact si cu noutatile pe care brandul le-a lansat recent. Este vorba de 3 editii limitate de produse de machiaj Makeup Art Cosmetics denumite dupa 3 mari make-up artisti: Diane Kendal, James Kaliardos si Kabuki.

Diane Kendal

Diane Kendal este cunoscuta pentru miscarea grunge din anii ’90. Ea isi pune accentul in aceasta colectie prin culorile si texturile cu care poti ajunge la look-uri de avangarda dar inca chic si fara efort.

James Kaliardos

James Kaliardos este cunoscut pentru stilul sau impecabil, curat si luminos, de aici si versatilitatea produselor.

Kabuki Magic

Kabuki este faimos pentru talentul si creativitatea sa. Din punctul meu de vedere, colectia Kabuki Magic este cea mai jucausa si colorata, plina de texturi si extrem de versatila.

Daca vorbim de MAC Trends SS17 avem 3 mari directii: trendul real, trendul free, trendul warm si trendul wet.

Trendul REAL este caracterizat de look-ul acela simplu si nefinisat, ca si cum nu este realizat de un profesionist. Aici vorbim inclusiv de estompari nefinisate sau reziduri de fard sub ochi. Chiar ma gandeam astazi la conturul imperfect al rujului pe care il vad uneori la domnisoarele si doamnele de pe strada. Haha, ce treaba!

Trendul FREE presupune culori nebune dispuse in functie de genotipul personal si preferintele individuale. Trendul acesta ma duce cu gandul la stilul anilor ’70, cand oamenii se exprimau fara limite, in cat mai multe directii.

Trendul WARM aduce la viata chipul curat, usor machiat in tonuri de nude, crem si roz piersica. Lumina joaca un rol important in machiaj iar glossul este nota de final.

Trendul WET imbina caracteristici din mai multe trenduri. Va ziceam mai sus ca sezonul acesta se poarta machiajul nefinisat, dar luminos, acelasi lucru se aplica si in cazul machiajului wet. Punem accentul pe un machiaj natural, simplu dar extrem de luminos. Glossurile si iluminatoarele dau senzatia de piele curata si sanatoasa in contrast cu pudrele care sunt asociate cu machiajul incarcat.

Si daca tot am vorbit de MAC Trends SS17, m-am jucat putin cu produsele MAC si am rugat make-up artist-ul din magazin sa-mi creeze un wet look. Mereu m-a fascinat acest gen de machiaj si eram extrem de curioasa cum ar arata un astfel de machiaj pe mine. Desigur ca puteam sa mi-l fac singura insa voiam sa vad viziunea altcuiva pe genotipul meu. Va las cu tutorialul sa vedeti ce a iesit iar mai jos regasiti lista produselor in editie limitate care au fost folosite pentru acest look:

MAC Trends SS17 || WET LOOK

Prep and Prime Skin Smoother

Matchmaster Foundation # 1.0

Select Cover-up Concealer # NC15

Baton Iluminator Quicktrick Diane Kendal (146 lei)

Creme Shadow Palette Glamourise Me (184 lei)

Kabuki Magic Cristal Glaze Ice Follies (96 lei)

Diane Kendal Flourish Me Beautiful Kajal (81 lei)

Beguile Brow Set

Fix Plus

Pensule: 190, 178 (197 lei), 246 SE (116 lei)

YOU MAY ALSO LIKE

1 comment

Alexandra March 25, 2017 at 1:24 pm

Ba eu as purta machiajul asta si ziua, mi se pare foarte cool! Eu folosesc gloss pe pleoape si pometi daca vreau sa obtin un look wet… Mi-ar fi placut sa vad si o scurta descriere a produselor din fiecare gama ca sa imi dau seama exact despre ce e vorba.

Reply

Leave a Comment

All for Joomla All for Webmasters