Menu

Mic dejun sanatos preparat chiar de tine in bucatarie #2

Odata cu decizia de a-mi pregati un mic dejun sanatos a aparut si nevoia de a ma trezi mai devreme. Am alarma zilnica la ora 8:00 si pana acum m-am trezit mereu cu 5 minute inaintea ei. Ura! Daca ma uit putin inapoi, in liceu abia asteptam sa nu ma mai trezesc devreme si chiar si in anii de licenta prelungeam somnul cat de mult era posibil. Am facut asta si in ultimele luni insa acum resimt energia pe care o iau inca de la primele ore ale zilei. Va sfatuiesc si pe voi sa faceti acest lucru, macar ca experiment.

Ieri dimineata am fost foarte tentata sa ma intorc ca biscuitii mei Belvita Breakfast si la ceai insa cand am dat de lapte, fructe si musli prin bucatarie mi-am gasit repede inspiratia. In acest mic dejun sanatos am pus cam 200 ml de lapte intr-un bol (insa astazi am sa-mi cumpar niste lapte de migdale!) in care am pus 2-3 linguri mari de musli, un kivi feliat, 3/4 dintr-o banana si cateva blueberries. Cineva imi spunea pe Instagram ca nu intelege combinatia pentru ca blueberries si kivi sunt amare… eu mananc feliile de lamaie doar cu apa, va imaginati ca in cazul acesta kivi are un gust dulceag pentru mine. Cum nu m-am putut abtine, am adaugat si cativa biscuiti belvita pe care i-am adaugat direct in bol ulterior. Ce bun a fost!

Una peste alta, mi-am facut si abonament la sala. Colega mea de apartament, Oana, si-a facut acum o saptamana sau doua si s-a tot tinut de capul meu pana am decis sa o insotesc. Ce-i drept, nu ma misc prea bine dupa doua antrenamente din cauza febrei musculare insa sunt foarte fericita ca m-am pornit la acest drum si sper ca pana la vara rezultatele sa se vada. Apropo, Oana este si ea blogger! O gasiti aici (click).

We’ll be doing planking soon 😓 #instadaily #denisasimam #getfit #exercise #planking #savemenow

A post shared by D E N I S A • S I M A (@denisasimam) on

No Comments

    Leave a Reply