Menu

Obtine un machiaj luminos in doar 15 minute + VIDEO

Cu un machiaj luminos vei atrage multe priviri anul acesta. Tenul curat, sprancenele usor conturate, buze nude, mascara intens si iluminator din belsug sunt elementele favorite anul acesta pentru un look fresh si sofisticat in acelasi timp.

Pentru mine acest trend a venit la timpul potrivit. Daca acum cativa ani nici nu stiam ce branduri comercializeaza iluminatoare si nu purtam, acum cred ca am peste 5 iluminatoare lichide si tot atatea compacte. Nu ma pot dezlipi de ele, ba mai mult cred ca este pasul in machiaj la care petrec cel mai mult timp, dupa aplicarea fondului de ten, desigur. Asa cum pozele cu baie de lumina iti iau ochii imediat si highlighter-ul face o diferenta uriasa.

Pentru look-ul de astazi am decis sa pornesc cu un ten curat, sprancene usor conturate, gene false puse de Raluca Popescu, buze nude si usor glossy in centru, nuante pamantii si usor sidefate pentru pleoape, accentul de pe pleoapa inferioara este total optional. Lateralele fetei le-am conturat extrem de putin pentru ca am vrut sa apelez la strobing iar pe pometi, varful si de-a lungul nasului, arcul lui cupidon, deasupra tamplelor, coltul intern al ochiului si pe arcada am aplicat iluminator din belsug, dupa cum va spuneam.

Mai departe va las cu un tutorial pentru machiaj luminos. Este foarte usor de realizat si promit ca nu dureaza mai mult de 15 minute. Spor!

 

No Comments

    Leave a Reply