Home BEAUTY NYX LID LINGERIE | Video swatch and short review

NYX LID LINGERIE | Video swatch and short review

written by Denisa Sima M. January 20, 2017
lid lingerie

Lid Lingerie a aparut pe piata ca raspuns la succesul foarte mare pe care rujurile mate Lip Lingerie de la NYX l-au avut. Daca Lip Lingerie-uri am avut si le-am incercat si imi plac la nebunie (apropo, puteti vedea un video cu swatch-uri aici), cei de la NYX mi-au trimis o serie de farduri cremoase pentru a imi face o parere. Le am din toamna insa aratau asa bine incat mi-a fost mila sa le desfac dar iata ca m-am jucat putin cu ele si mi-au placut!

LID LINGERIE | scurta prezentare

Am 11 nuante (pe care le veti vedea mai jos) dintre care o parte sunt nuante naturale iar restul sunt culori tipatoare, menite sa scoata orice machiaj din banal. Pot spune ca toate sunt destul de pigmentate insa nu toate au acelasi grad de opacitate. Am observat ca nuantele mai electrice (nuantele 7, 9 si 10) au nevoie de doua straturi pentru a fi complet opace insa nu cred ca deranjeaza foarte tare lucrul acesta. Fardurile cremoase rezista bine, eu le-am folosit doar peste primer pentru ca nu fac niciun machiaj fara primer. Personal consider ca daca baza de machiaj este buna atunci orice produs trebuie sa reziste eroic. Nu s-au strans, nu s-au sters, nu au pierdut din pigmentatie pe parcursul zilei. In ceea ce priveste aplicarea am incercat sa folosesc o pensula din peri sintetici, sa blenduiesc cu peri naturali insa cea mai buna metoda a fost cea clasica: cu degetele.

Va las cateva poze si un video in care puteti vedea nuantele mai bine si aflati si care sunt preferatele mele. Sunt curioasa daca voi ati incercat aceste produse si ce parere aveti despre ele! Ce nuante va plac sau ati vrea sa incercati?

LID LINGERIE | swatch + video

YOU MAY ALSO LIKE

Leave a Comment

All for Joomla All for Webmasters