Home BEAUTY Produse favorite | Top 5 cele mai folosite produse in Decembrie 2016

Produse favorite | Top 5 cele mai folosite produse in Decembrie 2016

written by Denisa Sima M. January 17, 2017
produse favorite denisa sima

In fiecare luna incerc sa gasesc cat mai multe produse favorite noi pentru ca in pozitia in care ma aflu, cea de beauty blogger, consider ca e de datoria mea sa va instiintez ce a functionat pentru mine si ce nu pentru a face economiile si alegerile cele mai intelepte!

In luna Decembrie a anului ce tocmai a trecut am folosit foarte mult gelul de cuticule Instant Cutivle Remover de la Sally Hansen pentru ca nu am mai ajuns pe la Anda sa-mi pun din nou oja semi si mi-am facut unghiile acasa. De asemenea, am descoperit un iluminator foarte frumos de la Bobbi Brown si anume Shimmer Brick dar sunt sigura ca il stiti de pe youtube, toate vloggeritele il au!

O redescoperire este spray-ul de fixare al machiajului de la NYXSetting Spray Matte Finish despre care v-am povestit in cate feluri il puteti folosi chiar aici.

Printre produsele noi incercate se numara fondul de ten Dermablend Fluid de la Vichy despre care v-am vorbit in acest clip si Contour Stick de la Maybelline cu care ma tot joc de ceva timp si care a devenit nelipsit din portfardul meu.

Va las cu clipul!

YOU MAY ALSO LIKE

Leave a Comment

All for Joomla All for Webmasters