Menu

Extensii de gene: aplicare si intretinere | Raluca Popescu Lash Stilist

Am admirat mereu fetele cu extensii de gene si acum am avut ocazia sa le incerc si eu la Raluca Popescu, unul dintre cei mai buni Lash Stilisti din Bucuresti. Extensiile mi-au fost aplicate pe 19 Decembrie si am fost multumita de aspectul lor cam 4 saptamani (da, inca le mai am). In tot timpul asta nu am avut restrictii majore: m-am machiat cum am vrut, m-am demachiat cu apa micelara, am dormit fara grija ca le voi pierde pe perna si asa mai departe, dar mai multe zic sa vedeti in paragrafele urmatoare.

Genele mele

Nu neg ca am gene lungi, insa sunt drepte si imi e foarte greu sa ajung la un look spectaculos doar din rimel. Prietenele mele stiu ca apelam de multe ori la genele false tip accent in coltul extern al ochiului pentru a obtine acea privire de pisica. Nici extraordinar de pigmentate nu sunt motiv pentru care rimelul era mereu un produs to go pentru mine. Cred ca de asta am peste 15 produse de acest gen.

Cand am vorbit cu Raluca Popescu despre aceste extensii de gene i-am spus ca ma tem sa am o privire intensa, nu vreau o schimbare majora ci un efect cat mai natural. Vreau volum, nu neaparat lungime si vreau doar sa-mi accentueze linia genelor. Zis si facut! Mi-a promis ca o sa le aplice asa cum vreau eu.

Extensii de gene

Daca sunteti la prima procedura sau inca nu v-ati decis, sa stiti ca am filmat toata intalnirea tocmai pentru a vedea clar ce se intampla, care sunt pasii si cum se prind extensiile. Va las mai jos un link unde puteti urmari filmuletul de pe youtube.

Intai si intai de toate trebuie sa stiti ca aceste extensii de gene nu va afecteaza genele voastre. Multe domnisoare si doamne cred ca dupa aceasta procedura genele naturale sunt mai sarace. Extensia se aplica la 1-2 mm de baza genei naturale. Nu intra in contact cu pielea, nu intra in ochi si nu deranjeaza in niciun fel. Geana naturala are, la randul ei, o durata de viata de pana la 3 saptamani, apoi cade si creste alta. Asadar, avand in vedere ca extensia este lipita de geana naturala, aceasta va pica in momentul in care durata de viata (de 3 saptamani) a genei naturale se termina si e timpul ca firul sa se schimbe (in mod absolut natural). Noi cand iesim din salon cu genele foarte bogate e normal ca in 2-3 saptamani sa ne obisnuim cu o privire intensa si cand genele naturale cad avem impresia ca de fapt extensiile ne-au facut rau. Nu, extensiile doar infrumuseteaza privirea si o fac sa para mai bogata si patrunzatoare.

Extensiile de gene pot fi aplicate in functie de dorintele clientului. Eu am vrut un aspect natural, dar cu volum, asta am primit. Mai departe, depinde de voi cat de lungi sau scurte le vrei, cat de voluminoase sau cat de rare. Totul depinde de cerinta voastra dar si de recomandarea specialistului.

Cine are nevoie de extensii? Oricine vrea! Nu exista criterii de selectie a persoanelor “nevoiase”. Dar, mai cu seama, persoanele care au genele putin vizibile sau deschise la culoare (blonde, de exemplu) se vor bucura de un efect mult mai impresionant.

Restrictii

Poate cuvantul “restrictii” e mult spus, dar sunt cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont.

1. Evitati demachiantele bifazice (pe baza de ulei) sau cremoase. E de recomandat sa folositi o apa micelara pentru ca nu afecteaza lipiciul iar extensiile vor rezista mai mult (exista riscul ca extensia sa se desprinda de pe geana naturala).

2. Nu frecati ochii foarte tare. Asta e o regula generala, atat pentru purtatoarele de extensii de gene cat si pentru domnisoarele complet naturale.

3. Nu puneti jetul de dus direct pe gene si evitati sa puneti apa calda (fierbinte) direct pe ele. Fiind un adeziv, e posibil ca el sa se intareasca si sa se sparga in contact cu un lichid fierbinte. Iar daca adezivul se sparge extensia pica. Simplu.

4. Primiti de la salon o bagheta, o pensula ca cele pe care le regasim in rimel. Aceasta bagheta este curata si cu ea va puteti peria si aranja genele ori de cate ori e nevoie, dar la fel, nu abuzati.

Daca sunteti curioase de cum v-ar sta cu genel false, eu v-o recomand pe Raluca cu mare drag! 

RALUCA POPESCU – Extensii de gene Xtreme Lashes
Pagina de Facebook: www.facebook.com/144605758982456
Nr. de tel. pentru programari: 0721.995.755

1 Comment

Leave a Reply