Home BEAUTY Machiaj de toamna cu nuante de maro si buze nude

Machiaj de toamna cu nuante de maro si buze nude

written by Denisa Sima M. December 4, 2016
machiaj de toamna

Chiar daca a venit in mod oficial iarna eu propun mai departe un machiaj de toamna cu nuante de maro si buze nude. De ce? Pentru ca toamna este inca prezenta din punct de vedere cromatic. In definitiv, cine decide ce machiaj este de toamna si ce machiaj este de iarna? Diferentele sunt foarte mici, putem purta orice, oricand. Am facut o paranteza pentru fetele care au tinut foarte mult sa evidentieze acest lucru in sectiunea de comentarii. Nu se pune problema ca cineva nu stie lunile anului sau ca tutorialul a aparut pe 2 Decembrie …dar m-am amuzat citind 😂

Din motive de *era cea mai apropiata paleta de pe masa* am folosit doar paleta Naked de la Urban Decay, varianta originala sau Naked I, cum vreti voi sa ii spuneti. Imi place mult ce a iesit pentru ca look-ul total pare unul destul de intens insa este realizat doar cu farduri calde: nuante de maro si auriu.

Rujul – in caz ca va intrebati – este nuanta #times square de la Colour Pop, varianta de rujuri ultra mate. Se simte foarte bine pe buze, de fapt nici nu il simti ca e acolo, rezista mult timp si cand se ia, se ia frumos si nu in straturi insa m-am pacalit cu pozele crezand ca este ceva mai deschis. Zic sa vedeti mai multe imagini cu acest machiaj de toamna in cele ce urmeaza. Aaa, sa nu uit… am si tutorial video!

YOU MAY ALSO LIKE

Leave a Comment

All for Joomla All for Webmasters