Home STREET STYLE Outfit de toamna in alb si negru: o tinuta in doua culori

Outfit de toamna in alb si negru: o tinuta in doua culori

written by Denisa Sima M. November 2, 2016
outfit de toamna

Zilele trecute am purtat un outfit de toamna in alb si negru. Motivul pentru care in zilele de toamna, din ce in ce mai scurte, port tinute in doua culori este acela ca mediul exterior este oricum un joc cromatic foarte frumos. “Covorul ruginiu”, asa cum ii spunem toti in clasele primare, ma face sa fiu melancolica si sa traiesc la intensitate maxima fiecare amintire frumoasa a verii care tocmai a trecut. Sunt o mare iubitoare de caldura, de razele calde ale soarelui si de mangaierea adierii specifica zilelor de vara. Acum ca au trecut ne-au mai ramas culorile.

In poze port o camasa de la Koton, pulover de la Stradivarius, geaca de la Stradivarius, jeans Pull&Bear, pantofi no name si ghiozdan de pe Zaful. Mi-am aruncat privirea de cateva ori pe site-ul celor de la Zaful, va invit si pe voi sa va consultati cu sectiunea de genti, mai ales!

 photo IMG_0142_zpsuqyfp0lb.jpg
 photo IMG_0167_zpsyy2cb2w3.jpg
 photo IMG_0149_zpsbbdmbtaz.jpg
 photo IMG_0181_zpshsc10wtf.jpg
 photo IMG_0184_zpsswfxhnx3.jpg
 photo IMG_0185_zps4lc1efgy.jpg
 photo IMG_0179_zpsbijmu7nl.jpg
 photo IMG_0166_zpsc1pddmhm.jpg

YOU MAY ALSO LIKE

3 comments

Ionica November 10, 2016 at 9:43 am

Foarte frumoasa ținută pe care o porți. Este o ținută pe care as purta o și eu, îmi place și îți vine bine, te caracterizează.
Pozele sunt frumoase, clare, se observa ” maturizarea ta “, cu privire la blog, persoana ta și tot ce are legătură cu tot ceea ce faci. Mult succes în continuare și cât mai multe proiecte

Reply
Ionica November 10, 2016 at 3:36 pm

Foarte frumoasa ținută pe care o porți. Este o ținută pe care as purta o și eu, îmi place și îți vine bine, te caracterizează.
Pozele sunt frumoase, se observa ” maturizarea ta “, cu privire la blog, persoana ta și tot ce are legătură cu tot ceea ce faci. Mult succes în continuare și cât mai multe proiecte

Reply
Lory's Blog November 24, 2016 at 12:01 pm

Foarte frumos ghizdanelul! Dar si tinuta imi place! 🙂

Reply

Leave a Comment

All for Joomla All for Webmasters