Home BEAUTY Jocurile frumusetii – challenge-ul care iti va aduce multe premii

Jocurile frumusetii – challenge-ul care iti va aduce multe premii

written by Denisa Sima M. October 20, 2016
jocurile frumusetii

Machiaj pentru piele bronzata

Acum cativa ani obisnuiam sa particip la cat mai multe concursuri si jocuri pe care le gaseam in revistele print sau online. La un moment dat am participat la un concurs marca Avon cu o poveste de iubire relatata foarte frumos. Desigur, eu fiind micuta povestea era total neadevarata insa cateva saptamani mai tarziu am fost instiintata de faptul ca eram fericita castigatoare a acelui concurs. De atunci eu asociez ideea de “concurs” si “premiu” cu Avon. Ulterior am devenit reprezentant prin intermediul mamei (pentru ca nu eram majora) pentru o perioada destul de lunga si eram la curent cu toate noutatile, promotiile si competitiile.

A trecut timpul, am mai crescut si cu toate acestea m-am intors din nou la jocurile si concursurile din online. Singura diferenta este ca de data aceasta m-am orientat spre competitiile din domeniul meu si asa am dat de jocurile frumusetii.

Ce sunt jocurile frumusetii?

Intreg conceptul de “jocurile frumusetii” este sustinut de Avon si cuprinde 25 de probe pe care le puteti gasi aici (click). Premiile sunt in numar de 23 si cuprind foarte multe gadgeturi (ustensile de par, laptop, aparat foto dslr) iar premiul cel mare este o masina!

Probele

Avand in vedere ca tot concursul este construit in jurul domeniului de frumusete e de la sine inteles ca probele fac referire la acest aspect. Intai de toate trebuie sa stiti ca premiul cel mare este luat, bineinteles, de jucatorul cu cele mai multe puncte. Desigur, daca nu tintesti neaparat spre premiul cel mare e bine de stiut ca probele sunt construite in 3 categorii: beauty, social si business. Poti castiga premii si in functie de acestea.

Am intrat si eu pe site si am incercat cateva probe. In cadrul unei probe am fost pusa in situatia de a corela nuanta unor rujuri cu o denumire potrivita. Partea buna cu aceasta proba e ca orice combinatie ai face vei primi punctaj. Este o proba de incurajare. Unele probe au timer si odata oferit raspunsul nu il puteti schimba asa ca play smart!

O alta proba imi cerea sa identific diferite outfit-uri in functie de tendintele din sezonul acesta. Ce noroc pe mine ca tocmai rasfoisem o revista glossy si am avut habar in mare parte.

Nu strica sa aruncati un ochi si sa va umpleti timpul cu cateva probe… curand va vor prinde si veti vrea sa terminati tot concursul! Nu uitati ca Jocurile Frumusetii sunt disponibile pana pe 9 Noiembrie asa ca fuguta pe http://www.jocurilefrumusetii.ro pentru entertainment! A, si sa nu uit! Puteti participa doar daca aveti minim 16 ani si nu v-ati inscris ca reprezentanti AVON pana pe 10 Octombrie 2016. Succes!

jocurile frumusetii

jocurile frumusetii

YOU MAY ALSO LIKE

1 comment

Beres Irina November 3, 2016 at 10:31 am

Pagina de concurs nu funcționează cum trebuie!

Reply

Leave a Comment

All for Joomla All for Webmasters