Menu

HAIR: 6 conturi de instagram de inspiratie pe care trebuie sa le urmaresti

Am gasit cateva conturi de instagram de inspiratie pentru aranjarea zilnica a parului pe care vreau sa le impart cu voi!

Petrec foarte mult timp zilnic verificand Instagram si Pinterest pentru doza obisnuita de inspiratie. De regula daca gasesc ceva ce imi place foarte mult incerc sa recreez sau cel putin “pin”-uiesc poza respectiva pentru o ocazie viitoare. Dupa foarte multe articole de frumusete si lifestyle m-am gandit ca ar fi cazul sa va arat si voua cateva conturi de instagram de inspiratie pentru aranjarea zilnica a parului. Nu urmaresc constant toate aceste conturi de instagram dar atunci cand sunt in cautare de look nou in mod clar ajung la una dintre pozele lor.


Braid heaven with Ash Blonde #luxyhair extensions on the beautiful @emilyrosehannon ❤ Do you like this??

A photo posted by Luxy Hair (@luxyhair) on

@luxyhair – este un magazin online de unde iti poti achizitiona extensii din par natural in diferite lungimi, grosimi si culori. Ce ma incanta pe mine mai tare sunt materialele publicate in social media de catre personalul lor. Ma stiti, sunt foarte usor de impresionat atunci cand produsele sunt ambalate frumos iar feed-ul acestui cont de instagram este foarte feminin, simplu si atragator.


Wednesday is for double bun days! (Image via @theassociatedhairco)

A photo posted by Schwarzkopf Professional USA (@schwarzkopfusa) on

 @schwarzkopfusa – este contul oficial al celor de la Schwarzkopfusa din State (hiu, mi-a luat mult sa scriu numele corect). Acest cont nu este unul cu poze foarte atent facute, in schimb este un cont cu transformari foarte frumoase ale parului! Daca ma gandesc vreodata ca vreau niste reflexii colorate in par sau, de ce nu, un curcubeu sigur am sa intru aici.


🌜tag bun hairstyles🌛

A photo posted by @bunhairstyles on

@bunhairstyles – este un cont de instagram cu doar 1700 de urmaritori insa este dedicat in intregime pozelor cu cocuri stranse, lejere si cum mai vreti voi.


LOVE 👏🏼 Do you like these colors? I’m obsessed 💚💖💙

A photo posted by Hairstyles (@hair.style) on

 @hair.style – este un cont de instagram de inspiratie pentru par lung in principiu. Cele mai multe coafuri se potrivesc pe un par lung sau pe par cu extensii. Diferenta dintre acest cont de instagram si celelalte de mai sus o da jocul de lumini si culori foarte feminin, complex insa in acelasi timp simplu, care iti fura privirea si te face sa scroll-ezi din ce in ce mai mult.


@dyi_hairstyle – pozele de pe acest cont sunt in proportie de 95% tutoriale pas cu pas. Daca sunteti incepatoare si abia va descurcati sa impletiti o codita simpla atunci acesta este locul vostru. Aici veti invata totul: de la spic impletit pana la cocuri lejere si incredibil de elegante.


@hair.videos – cine spune ca un cont de instagram de inspiratie pentru aranjarea parului nu poate avea, de fapt, clipuri explicative? Acest cont are peste 6,3 milioane de urmaritori si prezinta foarte multe idei de coafuri si transformari de par catchy. Nu ma credeti pe cuvant, convingeti-va singure!

No Comments

    Leave a Reply