Home BEAUTY L’Oreal Paris La Palette | 2 palete, 12 nuante de ruj

L’Oreal Paris La Palette | 2 palete, 12 nuante de ruj

written by Denisa Sima M. September 29, 2016
la palette

La Palette este o paleta ce contine 6 nuante de ruj hidratant/ cremos marca L’Oreal Paris. Pentru a multumi atat doamnele iubitoare de rosu dar si domnisoarele mai putin indraznete si iubitoare de nude, ati ghicit, paleta este disponibila in doua nuante: nude si red

Daca in anii mei de adolescenta preferam buzele curate, poate putin patate de un balsam incolor si hidratant acum lucrurile se schimba. Desi inca nu am curajul de a iesi pe usa cu un rosu aprins pe buze sau alta nuanta care intoarce multe priviri, mi-am deschis inima catre nuantele de maro, nude, rosé si chiar portocaliu. Din pura curiozitate kit-ul meu de make-up are chiar si vreo 2-3 nuante de mov si un negru intens. Machiajul este o joaca pana la urma, nu?

la palette

La Palette #red

La o prima vedere as indrazni ca aceasta paleta e formata din 3 nuante iar celelalte 3 sunt derivate foarte subtile. Acum, dupa ce am facut swatch-urile cred ca inteleg de ce unele nuante par ca se repeta: nu toate tipurile de ruj rosu ni se potrivesc, unele dintre noi suntem mai comode cu rujurile care au subton cald si merg spre portocaliu in timp ce rujul rosu cu nuante reci arata bine doar pe anumite tipuri de ten, motiv pentru care aceasta paleta este foarte variata. Sigur ca putem face combinatii intre ele, putem face buze ombre foarte subtile.

La Palette #nude

Am indragit-o de la prima vedere din doua motive: eu sunt genul care intinde mana dupa un ruj nude sau rosé decat dupa unul rosu si pentru ca paleta este mult mai diversa. Asa cum vedeti si in pozele de mai jos, cea mai deschisa nuanta este un fel de concealer lips, urmatoarele doua tonuri de rosé sunt extrem de similare, a patra nuanta este genul meu de ruj pentru o seara in oras cu machiaj lejer iar celelalte doua nuante ma duc cu gandul la toamna.


Toate rujurile sunt cremoase, fara particule sclipicioase sau sidef, motiv pentru care sunt extrem de hidratante, le puteti aplica fara creion insa au tendinta de a se misca. Rujul nu are o rezistenta foarte mare insa aplicatorul si ambalajul sunt facute in asa fel incat sa le puteti reaplica oricand, oriunde. In plus, in cazul La Palette #red buzele raman patate foarte frumos si subtil.

Paletele le gasiti aici si aici la pretul de 61,49 lei.

la palette

YOU MAY ALSO LIKE

Leave a Comment

All for Joomla All for Webmasters