Home BEAUTY Review: Apa Micelara Bifazica de la Garnier

Review: Apa Micelara Bifazica de la Garnier

written by Denisa Sima M. September 24, 2016
Review: Apa Micelara Bifazica de la Garnier

Apa Micelara Bifazica de la Garnier sau mai bine zis Biphase Micellar Cleansing Water in oil este un produs de curatare ce mi-a captat atentia de ceva timp, de cand a ajuns pe masuta mea de machiaj. Am vazut-o in online (facebook, google, instagram, snapchat, nici eu nu mai stiu) si am decis ca trebuie sa o incerc si eu. Am renuntat la laptele demachiant clasic acum mult timp in favoarea apei micelare tocmai pentru ca mi se pare mai comod de folosit iar sansele de a ma alege cu o iritatie sunt mult mai mici.

Apa Micelara Bifazica de la Garnier

 

Am incercat apa micelara bifazica de la acest brand acum ceva timp. Daca stiti, in supermarketuri sau magazinele DM gasiti acea sticluta de plastic de 200 ml jumatate incolora si jumatate mov. Am cumparat-o acum doi ani si imi aduc aminte ca imi demachia foarte bine orice urma de machiaj, ba chiar am pus-o la baie in ideea in care o va folosi si colega mea de apartament la vremea aceea. Tind sa cred ca acea varianta de demachiant bifazic se aseamana foarte mult cu aceasta apa micelara bifazica (sau este doar rebranded).

Solutia pe care o am eu acum are 400 ml (cei de la Garnier sugereaza ca poate fi utilizata pentru 200 de demachieri). Pe cat de fericita as fi de cantitatea impresionanta, apa micelara bifazica nu este deloc travel-friendly. Nimeni nu ar alege sa puna in geanta o sticla de 400 ml (si nici nu ai putea trece cu ea in avion).

Ca si demachiant, produsul functioneaza foarte bine, exact asa cum imi amintesc de demachiantul bifazic despre care va povesteam mai sus. Daca pentru un machiaj normal folosesc lapte demachiant 3-4 dischete, cu aceasta apa micelara nu risipesc mai mult de 2-3. Poate pe termen scurt economia nu este de luat in seama insa pe termen lung s-ar putea sa scutiti cateva drumuri la magazin.

Asa cum am citit si pe diferite bloguri, demachiantul lasa o pelicula usoara de ulei pe piele. Pe mine nu ma deranjeaza acest lucru, ba chiar mi se pare normal avand in vedere ca machiajul rezistent la apa se sparge cu un produs uleios. Daca va deranjeaza aceasta pelicula o puteti indeparta cu o apa micelara simpla sau o solutie tonica.

Produsul se gaseste online sau in supermarketuri si costa ~25 lei.

***Citeste si Merita pensulele de pe ebay agitatia?

YOU MAY ALSO LIKE

1 comment

Lory's Blog October 27, 2016 at 2:40 pm

Inca nu am cumparat-o, dar va urma si ea!

Reply

Leave a Comment

All for Joomla All for Webmasters