Home BEAUTY Machiaj natural si buze rosii VICE #714

Machiaj natural si buze rosii VICE #714

written by Denisa Sima M. September 20, 2016
buze rosii

Nu m-am impacat niciodata cu ideea de buze rosii dar pe masura ce cunosc mai multe texturi si tonuri de rosu incep sa fiu mai deschisa. Recent am pus mainile pe un ruj rapitor, as putea spune, o nuanta foarte intensa de rosu care te lasa fara cuvinte. Aceeasi reactie au avut-o mai multe fete printre care si modelul meu de astazi, Bianca. 

Sigur ati vazut din social media ca Urban Decay a lansat noile rujuri VICE care merita toata atentia voastra! Tocmai pentru ca nu toate brandurile au optiuni nelimitate cei de la Urban Decay s-au gandit cum sa faca sa indeplineasca nevoile si dorintele a cat mai multe domnisoare si doamne. Cum altfel decat prin crearea multor nuante si texturi de ruj! Cele 100 de nuante de ruj sunt disponibile in Mall Vitan insa o parte dintre ele se regasesc si in alte magazine Sephora din Bucuresti.

Un alt punct in plus este ca brandul a creat pentru fiecare ruj in parte un creion care se potriveste perfect! Gata cu creioanele rosii de buze care nu se potrivesc cu nuanta rujului.


Vorbind cu Bianca despre tema acestei sedinte foto am stabilit ca voi realiza un machiaj simplu cu accent pe buze rosii iar glitterul pus neglijent in par o sa fie piesa de baza. Cand am inceput sa tragem si chiar si cand am descarcat fotografiile ne-am dat seama ca piesa de rezistenta a fost, de fapt, rujul (nuanta 714 din colectia VICE Urban Decay). Rosu aprins, puternic, vibrant, complet mat. Nu s-a miscat din pozitia in care l-am aplicat iar la demachiere a lasat buzele usor patate, aspect care pe noi doua ne-a incantat. Nu va mai tin, va las cu pozele!

buze rosii buze rosii

buze rosii buze rosii buze rosii buze rosii buze rosii buze rosii buze rosii

*Pret RUJ 98 ron pe sephora.ro //  Pret CREION Contur 92 ron pe sephora.ro

YOU MAY ALSO LIKE

1 comment

Urban Decay Naked Smoky - mai multe despre paleta ta to go October 7, 2016 at 12:28 pm

[…] Machiaj natural si buze rosii VICE #714 […]

Reply

Leave a Comment

All for Joomla All for Webmasters