Home BEAUTY Cum sa faci o impletitura lejera dintr-o coada simpla

Cum sa faci o impletitura lejera dintr-o coada simpla

written by Denisa Sima M. August 16, 2016
impletitura lejera

De cate ori nu te-ai uitat pe Pinterest si ai vazut fete cu par lung si frumos din care porneau o serie de impletituri lungi, frumoase si aparent complicate. Sunt sigura ca de fiecare data ti-ai imaginat cum ti-ar sta tie cu acea impletitura lejera, dar odata ajunsa in fata oglinzii ea nu a mai iesit asa impresionanta si ai adoptat obisnuita coada de cal. Poate nu ai cautat un tutorial destul de bun sau poate nu ai exersat destul!

Zilele trecute, incercand sa filmez un tutorial cu idei de impletituri, am gasit o coafura (pe care in engleza o gasiti sub numele de pull through braid hair) foarte frumoasa, voluminoasa si aparent usor de facut. Am avut nevoie de 3 poze foarte explicative (pe care le gasiti si voi aici) si am realizat si eu, la randul meu, aceasta coafura. As purta-o la un eveniment, mi se pare ca se potriveste atat intr-un context de seara cat si pentru o iesire la intamplare in oras. Sunt sigura ca in zilele in care parul meu nu este foarte curat as putea sa fiu iertata de acest detaliu daca as renunta la coada de cal obisnuita in favoarea acestei coafuri.

impletitura lejera

  1. Ai nevoie de un buretel pentru par cu care sa il prinzi intr-o coada de cal.
  2. Ia o suvita subtire din dreapta si una din stanga. Prinde-le cu un elastic mic.
  3. Ia alte doua suvite din parti opuse si repeta pasul anterior pana ajungi la varful parului. Prinde tot parul cu un elastic mic.
  4. Trage usor de suvitele de par prinse in codite pentru a obtine acel aspect de impletitura lejera, neglijenta.

Ai vazut? Nu a fost nimic greu. Incearca si tu!

AICI TUTORIAL VIDEO + inca 2 idei

YOU MAY ALSO LIKE

Leave a Comment

All for Joomla All for Webmasters