Home Uncategorized Machiaj pentru festival: 3 look-uri de incercat vara aceasta

Machiaj pentru festival: 3 look-uri de incercat vara aceasta

written by Denisa Sima M. July 21, 2016
machiaj pentru festival

Cand ma gandesc la vara imi vin in minte foarte multe culori deschise, vibrante si pline de viata. Este anotimpul perfect pentru experimentat look-uri noi, pentru o reinventare a noastra. Daca unele dintre noi fac acest lucru prin haine iata ca eu o fac prin intermediul produselor de machiaj si a combinatiilor cromatice nebunesti.

Vorbeam zilele trecute cu cineva despre avalansa de concerte si evenimente in aer liber care ne-a acaparat in ultima vreme. Cati dintre noi nu am vazut un festival de orice fel in strainatate si ne-am dorit sa se intample si la noi lucruri de genul acesta? Iata cate optiuni avem acum. Iar pentru ca organizatorii acestor ocazii s-au gandit sa se pregateasca pentru distractie si sa asigure voie buna, zic sa ne pregatim si noi cu un dress code adecvat si un machiaj tineresc, fresh, care sa fure cat mai multe priviri si capete intoarse.

Am realizat un machiaj pentru festival …bine, de fapt sunt 3 look-uri usor diferite dar care pot fi purtate atat individual cat si combinate doua cate doua. Primul, cel mai usor de realizat si mai comod de purtat este rimelarea genelor. Daca tot avem atatea optiuni in materie de mascara colorata de ce sa nu ne bucuram de ele?

Machiaj pentru festival: Gene Colorate

Pasul 1: Aplica un strat subtire de mascara atat pe genele de sus cat si pe cele de jos.

Pasul 2: Aplica un mascara/ liner colorat (albastru in cazul meu) pe o treime din genele superioare (eu am ales interiorul ochiului).

Pasul 3: Aplica un mascara/ liner colorat (rosu in cazul meu) pe o treime din genele superioare (eu am ales genele din centru).

Pasul 4: Aplica acelasi mascara negru in mai multe straturi pe treimea de gene din coltul exterior al ochiului pentru a pastra profunzimea privirii si pentru a oferi acel efect de felina. Aplica acelasi mascara si pe genele inferioare.

Pasul 5: Aplica un mascara/ liner alb selectiv, pe genele inferioare. Astfel, rimelul/ liner-ul alb se va intrepatrunde cu rimelul/ liner-ul negru iar efectul este wow.

Tip: Pentru a vedea si celelalte doua idei de machiaj pentru festival te invit sa vizualizezi clipul de mai jos.

Machiaj pentru festival

machiaj pentru festival

machiaj pentru festival machiaj pentru festival

Ce parere aveti despre ideile mele?

YOU MAY ALSO LIKE

1 comment

Cleopatra Coman July 22, 2016 at 8:58 am

Imi place enorm de mult look-ul tau si apreciez creativitatea de care dai dovada! Te admir! Felicitari! 🙂

Reply

Leave a Comment

All for Joomla All for Webmasters