Home BEAUTY Produse favorite – cele mai folosite 5 produse în luna Mai

Produse favorite – cele mai folosite 5 produse în luna Mai

written by Denisa Sima M. May 30, 2016
favoritele_lunii_mai_denisa_sima

Produsele mele favorite în luna Mai fac parte din sectorul de machiaj – am observat eu acum. Adevărul este că am experimentat destul de mult cu machiajul meu în ultimul timp și acest lucru se vede și în tutorialele mele video. Vă invit să vizualizați o parte dintre ele aici, aici sau aici. Apropo de tutoriale, mă bucur tare mult că cererea pentru ele a crescut, că vă inspirați din ideile mele, dar mai ales că vă programați la machiaj și aveți încredre în skill-urile mele (apropo, luna iunie se ocupă repede cu programări așa că trebuie să vă grăbiți). Me happy 😇

În ceea ce privește produsele favorite, acestea sunt:

#1. Fondul de ten Miracle Cushion de la Lancôme. Un review detaliat găsiți aici. Pe scurt: acoperire medie, ambalaj elegant și potrivit pentru geantă, finish natural, rezistență bună. Nu este un fond de ten care matifiază ci unul care uniformizează și acoperă micile imperfecțiuni.

#2. Fondul de ten Stick de la NYX. L-am folosit în acest tutorial. Deși este un fond de ten, eu am cea mai deschisă și cea mai închisă nuanță și îmi sculptez fața cu ele.

#3. Burețelul pentru fond de ten de la Oriflame. L-am descoperit de 2 luni cu aproximație și de cel puțin o lună îl folosesc încontinuu. Nu știu când am spălat ultima dată o pensulă pentru fond de ten. Costă în jur de 13-15 lei în cataloagele Oriflame.

#4. The Falsies Push Up Drama de la Maybelline. Dacă aș fi nevoită să aleg un produs preferat în materie de mascara drugstore aș alege oricând brandul Maybelline. Nu pot să spun nimic altceva decât că negrul este foarte intens, periuța îmi îmobățește genele foarte mult iar design-ul este atractiv.

#5. Sweethearts Perfect Flush Blush (Sparkling Bellini) de la Too Faced este un fard de obraz tineresc, 3 nuanțe de peach frumoase, care atrag lumina foarte natural. Trebuie să-l încercați!

Toate aceste produse sunt prezentate live și în clipul de mai jos. Ce spuneți de ele?

*** De asemenea, nu uitați să vedeți care sunt pașii unui machiaj de zi aici (click). Este un alt articol scris de mine.

YOU MAY ALSO LIKE

2 comments

Cristina May 30, 2016 at 3:56 pm

Blush-ul arata super!

http://strumfette.blogspot.ro/

Reply
Lory's Blog May 30, 2016 at 8:01 pm

Si mie imi place mascara de la Maybelline – in general rimelurile lor sunt faine!

Reply

Leave a Comment

All for Joomla All for Webmasters