Home BEAUTY Insta-GLOW Primer este un produs esențial vara aceasta

Insta-GLOW Primer este un produs esențial vara aceasta

written by Denisa Sima M. May 12, 2016
miss-sporty-instaglow-face-primer-review-pareri

Insta-GLOW Primer de la Miss Sporty este unul dintre produsele care mi-a atras atenția atunci când vă povesteam despre ultimele lor noutăți aici. Toată gama este foarte girly like iar culorile vibrante în combinație cu alb mă atrag foarte mult.

Ce spune Miss Sporty despre Insta-GLOW Primer

Adaugă baza de machiaj insta glow în rutina ta pentru o piele perfectă. Produsul pregătește tenul pentru machiaj și oferă o strălucire naturală. #nofilter #perfectskin #extremeglow

Motto: No more instagram! You have an INSTA GLOW!

Părerea mea despre Insta-GLOW Primer

Baza de machiaj vine într-un tub cu capac cu filet. Ambalajul este foarte colorat și atractiv, mic, perfect pentru portfardul de călătorii sau pentru măsuța de machiaj. Modalitatea de dozaj nu este cea mai fericită. Pe măsură ce consumați din produs, aerul intră în tub și cel mai probabil va mai rămâne bază de machiaj pe pereții tubului.

Textura este ușoară, nu este nici apoasă și nici cremoasă. Se așează ușor pe piele și oferă o strălucire naturală datorită particulelor sclipicioare din produs. Este o bază clar iluminatoare, cu tentă rozalie, care se vede foarte discret pe piele. Depinde de gradul de acoperire dar de cele mai multe ori fața își păstrează luminozitatea chiar și prin fond de ten. Subtonul rozaliu nu schimbă subtonul fondului de ten sau al pielii.

Eu am cam evitat aceast Insta-GLOW Primer tocmai pentru că eu am nevoie de o bază matifiantă dar cred că vara, pe un ten bronzat va arăta foarte frumos. Poate fi folosită și sub iluminator, pentru cele care preferă un iluminator mai strident, sau singură.

Nu are un miros neplăcut și nu încarcă tenul deloc. Totodată, nu pot spune că am observat o rezistență mai mare a machiajului datorită acestui produs. Singurul lucru pe care îl face este să ofere luminozitate feței și un aspect de ten sănătos.

Dacă vreți un produs iluminator la un preț mai mic, puteți încerca acest Insta-GLOW primer de la Miss Sporty. Îl găsiți online sau în magazinele DM, supermarketuri iar prețul recomandat este 16 lei dar poate varia.

instaglow-miss-sporty-face-primer instaglow-miss-sporty-face-primer-review-pareri

YOU MAY ALSO LIKE

2 comments

Lory's Blog May 30, 2016 at 8:03 pm

Draguta prezentarea! 🙂

Reply
Diana Andreea May 31, 2016 at 10:10 am

Si eu am aceasi problema.. am nevoie de un primer care sa matifieze? 🙂 imi poti recomanda unul? nu f scump. :*

Reply

Leave a Comment

All for Joomla All for Webmasters