Home BEAUTY Missha BB Cream: Păreri, swatch și caracteristici

Missha BB Cream: Păreri, swatch și caracteristici

written by Denisa Sima M. May 6, 2016
missha_bb_cream_review_swatch_pareri

Missha BB Cream este un produs intrat în colecția mea de produse cosmetice în Septembrie 2014, în cadrul unui eveniment despre care puteți să citiți mai multe aici. Auzisem despre el la youtuberițele din State, probabil că aș fi auzit mai multe dacă aș urmări și fete din Asia pentru că, până la urmă, este un produs provenit din est.

Ce spun producătorii despre Missha BB Cream

Missha BB Cream a fost conceput inițial pentru pacienții care au suferit intervenții cu laser. Produsul are proprietăți de regenerare care au fost adaptate pentru utilizare cosmetică: îmbunătățește calitatea pielii în timp ce oferă și acoperire. Combinând caracteristicile unui produs de îngrijire cu cele ale unuia de machiaj, acest BB oferă o acoperire medie și promovează un aspect natural și are SPF 42, tratează petele de pe față și previne ridurile. Missha BB Cream este potrivit pentru toate tipurile de piele și poate fi folosit ca bază de machiaj or drept fond de ten.

Acest BB Cream este cel mai popular produs de acest gen, având peste 30 de milioane de bucăți vândute în întreaga lume.

missha_bb_cream_review_pareri_swatch

Părerea mea despre BB Creamul de la Missha

Ambalaj: Față de alte produse similare, bb cream-ul vine într-un tub cu pompiță ceea ce înseamnă că ar trebui să îl putem folosi pe tot, fără să rămână produs pe pereții ambalajului. Eu nu mă descurc prea bine cu ambalajele care nu au sistem de dozare așa că la acest capitol sunt mulțumită.

Textură și finish: BB Cream-ul este lichid, nu se usucă repede ceea ce îți oferă destul de mult timp să lucrezi fondul de ten pe piele. Eu l-am aplicat atât cu pensula cât și cu burețelul dar cred că se comportă la fel de bine și cu degetele. Aplicat imediat pe piele, el rămâne ușor luminos dar setat cu pudră, evident, devine mat. Nu este un mat de genul mască, este mai degrabă o matifiere deșteaptă pentru că fața tot rămâne frumos luminată.

Acoperire și Rezistență: Eu l-am purtat și cu bază de machiaj și fără și nu am observat vreo diferență. Rezistă pe față o zi întreagă dar trebuie să aveți grijă să nu vă atingeți prea tare. Am observat că nu face față foarte bine sebumului la temperaturi calde dar cu puțină pudră se rezolvă totul. Partea bună e că acoperirea rămâne aceeași chiar dacă nu rămâne mat toată ziua. (Acoperire medie)

Paletă de nuanțe: Ei, aici nu știu ce să vă spun. Eu am avut noroc că persoana de la care am luat BB Cream-ul este cam aceeași nuanță ca mine. M-am uitat online și am văzut mai multe variante, probabil că adevărul este undeva la mijloc și există pe piață undeva în jur de 5 nuanțe. Eu am #23 și mi se potrivește binișor (de regulă, mă uit după prima nuanță, maxim a doua, la fonduri de ten). Tind să cred că are subton neutru, bb cream-ul are o nuanță de gri în el și s-ar putea să vă jeneze acest lucru în momentul în care îl puneți pe față dar după ce vă terminați machiajul o să vedeți că se adaptează cât de cât. (mai jos aveți swatch)

missha_bb_cream_review_swatch_pareri2

Personal, sunt mulțumită de produs în sine. Îl folosesc ori de câte ori simt că am nevoie de un produs cu care mă înțeleg sigur. Îmi place să îl port iarna cel mai mult pentru că atunci sunt cel mai deschisă la piele. Nu l-am folosit niciodată pe post de bază de machiaj pentru că mi s-ar părea prea mult. Îmi place foarte tare că are SPF! Pe scurt, este unul dintre produsele după care întind des mâna (și am multe, ați văzut pe instagram – denisasimam) și singurul BB Cream care îmi place.

Îl găsiți aici la prețul de 104 lei aici la prețul de 62 lei (mi-a șoptit una dintre voi).

YOU MAY ALSO LIKE

3 comments

Lory's Blog May 6, 2016 at 10:58 am

Cred ca produsele Missha sunt faine…Nu stiu de ce, dar imi inspira incredere! Poate datorita parerilor atat de multe si pozitive! Nu imi place in schimb faptul ca pe timp de vara nu l-as putea purta – in cazul in care l-as achizitiona. Prefer vara un BB Cream sau CC Cream…insa de multe ori am plecat din casa doar cu SPF, pentru ca sebumul isi face de cap si mai mult atunci…probabil ca e o chestie valabila pentru toata lumea cu ten mixt sau gras. 🙂

Reply
d180494 May 10, 2016 at 12:32 am

chiar așa am plecat eu azi din casă, doar cu SPF și luceam teribil de tare.. 🙁

Reply
Georgian Fratila August 8, 2017 at 11:34 am

Hey,
Ne bucurăm nespus de mult că produsele noastre sunt apreciate și în România. Tocmai de accea te anunțăm cu mare drag, că Missha acum are un reprezentant OFICIAL în România. http://www.missha-store.ro este site-ul nostru.

Reply

Leave a Comment

All for Joomla All for Webmasters