Home BEAUTY The Blushed Nudes de la Maybelline

The Blushed Nudes de la Maybelline

written by Denisa Sima M. April 25, 2016
the blushed nudes

The Blushed Nudes de la Maybelline New York este o paletă cu 12 farduri de pleoape, o surioară tare rozalie a paletei The Nudes tot de la Maybelline New York. Eu încercasem The Nudes acum un an și jumătate, când apăruse în state, și nu am fost deloc impresionată. La raft, paleta era foarte prăfoasă și deloc pigmentată, textura era mai degrabă uscată decât catifelată și cremoasă. M-a dezamăgit atât de tare încât am renunțat instant la achiziție, iar eu mersesem în magazin special pentru aceste farduri.

The Blushed Nudes de la Maybelline New York am primit-o în cadrul unui eveniment, alături de alte noutăți ale brandului. Inițial, nu am fost așa atrasă de produs dar când am auzit toate fetele vuind pe lângă mine m-am decis să îi acord o șansă. Zis și făcut! Am lăsat-o pe centrul mesei iar a doua zi am făcut un tutorial de machiaj cu ea și am stat așa toată ziua ca să văd cum se comportă. Tutorialul îl vedeți mai jos:

maybelline_the_blushed_nudes_denisa_sima

Dacă la început eram dezamăgită de faptul că am la dispoziție doar o nuanță mată (și aceea de tranziție), acum cunosc fardurile și apreciez mult mai bine irizațiile discrete pe care le au. Nuanțele variază de la alb și bej deschis la verde, maro închis și chiar mov închis care ține locul clasicului negru cu brio. Toată paleta este construită în nuanțe de roz, ambalajul de asemenea, până și numele de “The Blushed Nudes“.

O să vedeți mai jos swatch-uri pentru fiecare nuanță. Vreau să vă spun că toate fardurile sunt puse peste un strat subțire de fond de ten (folosit pentru uniformizare), așadar fără primer. Gradul de pigmentație este foarte bun iar textura este moale, catifelată, exact opusul a ceea ce testasem eu (apropo de The Nudes Palette). Fall-out prea mare nu are.

Eu le-am folosit cu primer pe pleoape iar machiajul a fost realizat în jur de ora 10:00-11:00 dimineața. În orele următoare am fost plecată cu treabă în oraș iar seara am sărbătorit ziua de naștere a unei prietene. Am ajuns acasă la 02:00 dimineața și tot atunci m-am demachiat. Intensitatea culorilor era ceva mai scăzută după atâtea ore de purtat dar fardul nu s-a strâns deloc în pliul pleoapei.

Foarte multe persoane spun că The Blushed Nudes de la Maybelline New York este o copie bună după Naked 3 de la Urban Decay (care costă în jur de 250 lei). Paleta de la Maybelline costă aproximativ 60 lei și o găsiți atât online cât și în magazinele fizice din mall-uri sau supermarket. Eu cred că merită! Voi?

the_blushed_nudes_maybelline the_blushed_nudes_maybelline2 the_blushed_nudes_maybelline3

YOU MAY ALSO LIKE

2 comments

madlen April 27, 2016 at 11:17 am

arata foarte bine .

Reply
Florentina May 20, 2016 at 7:32 pm

Eu am paleta Urban Decay Naked 3 si vreau sa spun ca din fotografia ta de mai sus paleta de la maybelline nu este similara paletei de la Urban Decay. Paleta asta de la Maybelline este foarte variata in culori si are multe farduri inchise. Sincera sa fiu daca ar fi avut mai multe nuante mate poate ca as fi cumparat-o… Nu vreau sa fac publicitate dar eu iubesc paletele de la urban decay, naked 3 a fost preferata mea… pana cand a aparut Naked Smocky care este foarte fainaaaa si i-a luat locul in preferintele mele 😀

Reply

Leave a Comment

All for Joomla All for Webmasters