Home BEAUTY Top 6 produse preferate în luna Martie

Top 6 produse preferate în luna Martie

written by Denisa Sima M. April 12, 2016
favorite-martie-2016-denisasima

Produsele preferate în luna Martie sunt crema de față Manuka Tree (Ziaja), Fresh Nude Foundation și Shade Adjusting Drops (The Body Shop), Gel Eyeliner Intenza (L’Oreal Paris), The One #Melted Caramel (Oriflame) și Crema demachiantă (Vivanatura).

Am cunoscut brandul Ziaja acum câteva luni, la un târg de produse cosmetice la Romexpo și de atunci parcă mă întorc mereu la Manuka Tree. Este o cremă de față de zi cu SPF 10, intră repejor în piele și o lasă moale la atingere. Nu uitați să verificați farmaciile pentru că aveți șanse mari să găsiți produsele Ziaja acolo.

Sunt tare mândră că am inclus în favorite un fond de ten pentru că de o vreme încoace parcă nu mă mai mulțumea aproape nimic. Despre Fresh Nude Foundation de la The Body Shop puteți să citiți mai multe informații aici. I-am dedicat un articol separat.

Ca să fie una albă și una neagră, fondul de ten nu mi s-a potrivit ca o mânușă dar cei de la The Body Shop mi-au trimis un produs minunat de care m-am îndrăgostit fără speranță: Shade Adjusting Drops. Este un produs alb (în cazul meu) care are rolul de a deschide fondul de ten. În acest fel nu ne mai confruntăm cu veșnica problemă “sunt între nuanțe. Puteți să vă cumpărați nuanța albă, cum o am eu, sau puteți să optați pentru cea maro pentru închiderea nuanței fondului de ten.

Gelul Eyeliner Intenza de la L’Oreal Paris este preferatul meu. Dacă vreți să citiți mai multe despre el, vă invit să accesați acest articol. Este intens, rezistă vreme îndelungată și este un produs cu care se lucrează ușor. Îl găsiți în magazinele mari, parfumerii, DM dar și online.

Nu am fost niciodată cu adevărat fană Oriflame însă săptămânile trecute am fost make-up artist pentru campania cu produsele nou lansate Novage. Mergând prin companii și realizând machiaje cu produsele din gama The One am descoperit și eu câteva lucruri pe care orice doamnă trebuie să le poarte în geantă. Unul dintre rujurile preferate este nuanța #Melted Caramel pe care am știut că trebuie să o am și eu de îndată ce am testat-o. Dacă mirosul nu este tocmai pe placul meu, vă spun sincer că nuanța, textura și rezistența vă vor da pe spate!

Nici Vivanatura nu îmi era familiar până de curând. Am avut o cremă de față de la ei, am primit un șampon încă nedesfăcut și iată că mă demachiez în fiecare seară cu această cremă demachiantă din portofoliul lor. Îmi place cum miroase, cum se simte pe ten, cum sparge machiajul dar și faptul că nu îmi lasă fața uscată. Bravo, Vivanatura!

Vă invit să urmăriți clipul pentru mai multe detalii despre produsele menționate.

YOU MAY ALSO LIKE

Leave a Comment

All for Joomla All for Webmasters