Home BEAUTY Machiaj de zi și de seară cu paleta The Blushed Nudes by Maybelline

Machiaj de zi și de seară cu paleta The Blushed Nudes by Maybelline

written by Denisa Sima M. April 4, 2016
maybelline_the_blushed_nudes_denisa_sima

Fie el machiaj de zi sau de seară se pare că ne dorim din ce în ce mai multe produse multifuncționale. Vrem o trusă cu puține culori dar suficiente cât să acoperim nevoia unui aspect natural dar și eventualitatea unuia mai intens, de seară.

Săptămâna trecută am avut ocazia de a participa la lansarea noii colecții Maybelline în cadrul căreia am fost premiată cu un trofeu pentru cel mai versatil machiaj al pleoapelor. Astăzi vreau să recreez unul cu paleta The Blushed Nudes dar alternând două rujuri deosebite: M.A.C. Viva Glam #Ariana Grande (despre care v-am scris aici) și Maybelline Color Sensational Blushed Nudes în nuanța Pink Fling (despre care vă voi scrie curând).

Personal, aș purta varianta cu rujul #Pink Fling de la Maybelline pentru zi cu zi și aș păstra Viva Glam de la M.A.C. pentru un look mai bold, de seară. Totuși, mie îmi plac persoanele care ies cu buzele în nuanțe puternice pe stradă așa că nu o să mă uit urât la voi dacă alegeți #Ariana Grande pentru o zi în parc.

Tutorial video – Machiaj cu paleta The Blushed Nudes

Mai multe poze..

denisasima-darklips-blushednudes

denisasima-darklips-blushednudes4 denisasima-darklips-blushednudes3 denisasima-darklips-blushednudes2

YOU MAY ALSO LIKE

2 comments

Alexandra April 5, 2016 at 3:44 am

Foarte misto e paleta asta. Si mai dragut e machiajul pe care l-ai realizat tu cu ajutorul ei. Felicitari si pentru premiul de la lansare. Pupici.

Reply
Lory's Blog April 5, 2016 at 2:25 pm

Ce dragut! Acum intru si pe canal! 🙂

Reply

Leave a Comment

All for Joomla All for Webmasters