Home LIFESTYLE Cadoul perfect pentru Craciun

Cadoul perfect pentru Craciun

written by Denisa Sima December 11, 2015
IMG_3110-1
De câțiva ani, vreo 2 sau 3 mai exact, îmi tot doream un iPhone. De ce? O să râdeți dar voiam un iPhone pentru că există atâtea variante de huse pe piață: de la super safe la foarte fragile și de la simple sau colorate până la cele mai ciudate design-uri. Și tocmai, pentru că sunt atât de multe optiuni, husele sunt destul de ieftine față de Nexus 4, ce am avut eu în ultimul an de zile, de exemplu. (Sau Huawei înainte de Nexus)
Timpul a trecut, Nexus-ul meu s-a cam stricat, l-am tot reparat dar nu a ținut în cele din urmă așa că am trecut la next level. Am mai bifat o dorință de pe listă și am trecut la iPhone 6. Am fost aproape să am 6S roz, dar anumite motive obiective m-au împiedicat să fac treaba asta.
Și partea cea mai amuzantă! Pentru că eu sparg tot ce prind, am cumpărat o husa de piele (sau ce material or fi ele) direct de la Apple Store pentru că am vrut să fiu sigură că telefonul ăsta o să mă țină ceva timp (plus folie de sticlă, am luat măsuri de precauție, nu glumă).
În fine, și după toată povestea asta ciudată, unde vreau să ajung? Păiiii, m-am decis că e cazul să îmbogățesc garderoba telefonului meu cu huse noi și frumoase.
Dacă e Crăciun atunci și husa o să fie de Crăciun! O am de pe iAccessories. Mie îmi place, e micuță, finuță și modelul se încadrează în tema sărbătorilor. Momentan sunt puținele pe site și cam toate sunt Crăciunești, dar toate sunt frumoase și, de ce nu, potrivite drept cadou!
O husa costă cam 35 lei. Intrați și voi să vedeți!

 

Acum că v-am zis despre povestea mea cu telefonul și husele și ați văzut și ce minunăție îmi îmbracă telefonul zilele acestea, vă dau și vouă șansa să câștigați o husă, la alegere, de pe pagina pe care v-am lăsat-o mai sus! Nu trebuie să alegeți modelul meu, puteți alege orice alt model vă place mai mult! Sau poate chiar modelul meu!
Tot ce trebuie să faceți este să îmi spuneți într-un comentariu că vreți să vă înscrieți și să lăsați o adresă de mail unde vă pot contacta!
Giveaway-ul va dura până pe 16 Decembrie iar pe 17 voi anunța câștigătorul. Extragerea se va face cu random.org
Mult succes!

UPDATE:

Câștigătoarea noastră esteeee….

Felicitări!

 

YOU MAY ALSO LIKE

Leave a Comment

All for Joomla All for Webmasters