Home LIFESTYLE #30daysofempowerment – Proiect special

#30daysofempowerment – Proiect special

written by Denisa Sima August 11, 2015
Screen Shot 2016-05-12 at 00.15.41

#30daysofempowerment este un proiect care a luat naștere în August 2015 din dorința de a pune mai multă culoare pe chipul fetelor și de a oferi o scurtă deconectare de la viața cotidiană.

În epoca în care trăim, timpul a devenit un lux greu de dobândit pentru fiecare dintre noi. Oamenii nu mai au timp să aștepte, să asculte, să fie atenți la ei și la nevoile lor, sunt într-o continua grabă care îi seacă de energie și încredere. Chiar dacă avem scopul adânc întipărit în minte și știm cu certitudine pentru ce ne zbatem, este important să nu uităm că înainte de orice obiect pe care ni-l dorim sau ajutor vrem să oferim, corpul și dorințele noastre trebuie puse pe primul loc.

Fetele și femeile de peste tot, fie ele adolescente cuminți sau tinere independente, toate au griji și priorități. #30 days of empowerment este proiectul care le va transforma, le va face să nu uite de lucrurile care le oferă încredere: perechea norocoasă de tocuri pentru o ședință importantă, cămașa albă preferată pentru un examen greu sau rujul roșu pentru o întâlnire romantică. Aspectul este important, aspectul oferă încredere, să nu uităm de el!


Plan de acțiune #30daysofempowerment:

Toate persoanele participante vor fi alese, în mod aleatoriu, de pe stradă. Li se va prezenta scopul proiectului precum și implicațiile acestuia: fiecare persoană va beneficia de machiajul buzelor în nuanțe puternice, de impact, se asigură retușul feței în situațiile în care acesta este imperios necesar și se vor face câteva cadre foto portret. Persoanele care devin participante ale proiectului vor avea posibilitatea să aleagă fotografia cea mai potrivită urmând ca aceasta să fie retușată și publicată pe platformele online.


Albumul integral cu poze din ediția de anul trecut: #30 days of empowerment

YOU MAY ALSO LIKE

Leave a Comment

All for Joomla All for Webmasters